Γ' Εθνική: ΠΑΣ Πρέβεζα-ΑΕ Ποντίων 0-0 | φωτο


Οι Πόντιοι μετά το σερί των τεσσάρων νικών υποχρεώθηκαν  στο ισόπαλο αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς μαζί με την Άρτα.

 Το παιχνίδι στην Πρέβεζα ήταν ισορροπημένο με λίγες ευκαιρίες. 
Η ΑΕΠ θα μπορούσε να δραπετεύσει ακόμα και με τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά η κεφαλιά του Τσικόπουλου στο 65' βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και το δυνατό σουτ του Πάλλα το εξουδετέρωσε ο Καραπιπέρης.

Με ανακοίνωση τους η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ θέλουν να ευχαριστήσουν τους ηρωικούς φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στην Πρέβεζα και ήταν ο 12ος   παίκτης της ΑΕΠ.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν λιγοστές για τις δύο ομάδες, με καλύτερη στιγμή για τον ΠΑΣ ένα σουτ του Λαζανά μετά από κάθετη πάσα του Μπατμά, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Ψαρράς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε και στο 50' ο Καραπιπέρης απέκρουσε δύσκολα στη δεξιά του γωνία το συρτό σουτ του Πάλλα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 65' η κεφαλιά του Τσικόπουλου, που λίγο πριν είχε περάσει ως αλλαγή, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραπιπέρη.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα “απάντησε” στο 61' όταν ο Ψαρράς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Γκίνι, ενώ στο 79' ο Κατσαρός βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Οι παίχτες του ΠΑΣ συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά και στο 86' η άμυνα της ΑΕ Ποντίων απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Φερεντίνου, ενώ στο 88' μετά από μακρινή μπαλιά του Ιασωνίδη ο Κατσαρός κρέμασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και σημείωσε το 1-0, ωστόσο ο επόπτης τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ.

Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παιχτών αλλά των φιλάθλων του ΠΑΣ, και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.


ΠΑΣ Πρέβεζα (Δήμας): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Βασίλας (89' Σακκάς), Καρμακόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι, Μπατμάς (64' Κατσαρός) , Φερεντίνος, Λαζανάς Γ., Παπαδόπουλος (89' Σκαμνέλος), Λαζανάς Α.(78' Κόκκαλης)

ΑΕ Ποντίων (Κατακαλίδης): Ψαρράς, Κλόντι, Πασχαλίδης, Σωτηριάδης, Σερσέμης, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος (66' Τσιάρας) , Αμαραντίδης, Θεοδουλίδης (80' Βοριαζίδης), Πάλλας (93' Τσικόπουλος Σ.) , Ντινόπουλος (57' Τσικόπουλος Γ.)

Διαιτητής: Σιντόρης
Βοηθοί: Λιαμίρας, Ράπτης (Θεσπρωτίας)

πληροφορίες από το  atpreveza.gr 



Σχόλια