Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - Τιτάν Σερβίων 1-0 | φωτο - βίντεο

Δύσκολη  νίκη  με σκορ 1-0 πήρε ο Μακεδονικός Κοζάνης με αντίπαλο τον Τιτάν Σερβίων. Το γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 94' με τους ανθρώπους του Τιτάνα να εκφράζουν παράπονα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά  με τον Μακεδονικό να έχει την υπέροχη αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει εύκολα επικίνδυνες καταστάσεις.

Από το 70' όμως η πίεση του Μακεδονικού έγινε εντονότερη «στρίμωξε»  τον Τιτάν, είχε δοκάρι στο 92' μετά από φάουλ του Ματούλα και κεφαλιά του Μπάκανου στη προσπάθεια να σώσει και σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 94' με φάουλ του Γοδενόπουλου, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει και το κεφάλι του Δούμα και να καταλήγει στα δίχτυα.

Τα Σέρβια από την άλλη  κατέβηκαν κυρίως με αμυντικούς προσανατολισμούς ήταν καλά οργανωμένα  πίσω και  προσπαθούσαν όποτε το επέτρεπαν οι καταστάσεις να γίνουν επικίνδυνα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 5' βαθιά μπαλιά Ζηνόβιου μέσα στην περιοχή ο Ματούλας δε πιάνει καλά το σουτ, η μπάλα περνάει άουτ
Στο 20 ' φάουλ Ματούλα κεφαλιά Ζηνόβιου άουτ.
Στο 27' Ματούλας ωραία προσπάθεια και σουτ λίγο έξω.
Στο 39' σέντρα Χατζηζήση μέσα στην περιοχή, μόνος ο Στεφανίδης σουτ επάνω στον Παρασκευά η φάση θα συνεχιστεί, η μπάλα θα φτάσει στο Γοδενόπουλο, σέντρα σουτ, λίγο έξω
Στο 46' Γοδενόπουλος στον Ματούλα σουτ λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι .
Στο 49' μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Μακεδονικού , θα βρει σε σώμα στην προσπάθεια να απομακρυνθεί  ο Χρυσοστομίδης θα επωφεληθεί θα  βγει τετ α τετ , σουτ σωτήρια επέμβαση του Ζηνόβιου .
Στο 68' Τζούτζας μπαλιά στο Ζηνόβιος σουτ διαγώνιο , ωραία ο Παρασκευάς σε κόρνερ .
Στο 72' σέντρα Ματούλα κεφαλιά Λέκκα λίγο έξω.
Στο 81' κάθετη Ζηνόβιου στον Γοδενόπουλο μέσα στην περιοχή μόνος σουτ σώζει ο Παρασκευάς .
Στο 92' φάουλ από πλάγια του Ματούλα , η μπάλα έχει πορεία προς τα δίχτυα , ο Μπάκανος βάζει το κεφάλι του  αλλάζει πορεία ,βρίσκει το κάθετο δοκάρι κι απομακρύνεται .

Στο 94' φάουλ του Γοδενόπουλου  η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος φαίνεται να βρίσκει και στο κεφάλι του Δούμα και καταλήγει στο βάθος της εστίας του Παρασκευά για το 1-0

Μακεδονικός  Κοζάνης (Καραθανάσης Δ.):  Ζηνόβιος, Γοδενόπουλος, Γκλιάνας (60' Μουρατίδης), Αντωνόπουλος, Χατζηζήσης, Ζηνόβιος, Νατούκας, Στεφανίδης, Τζούτζας, Leka (84' Καζαντσίδης), Βατζήκας (80' Δούμας).

Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς Γ.):  Παρασκευάς, Μέτκο, Πράσσος, Νέστορας, Παπαστέργιος, Σαλτσίδης, Ράπτης, Πολίτης, Μπάκανος, Κοντοδήμος (91' Παπαδόπουλος Σ.), Χρυσοστομίδης (83' Λάσπας). 

Διαιτητής:  Τσούλης 
Βοηθοί:  Γεωργιάδης, Σύκος 

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ



Σχόλια