Γιάννης Τσιομπάνος (Πρόεδρος ΟΑΠΝ ) «Η δήλωση του Λ. Ιωαννίδη, ότι το Λιάπειο Κολυμβητήριο ήταν ένα κουφάρι που ρήμαζε, αγγίζει τα όρια του λαϊκισμού». Ζήσης Μάρας (Αντιπρόεδρος ΟΑΠΝ): Δεσμευόμαστε ότι, την επόμενη χρονιά, 1-15 Ιουλίου 2020, θα έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τις ώρες των ομάδων

Συνέντευξη τύπου, σχετικά με το πρόγραμμα λειτουργίας του Λιαπείου Κολυμβητηρίου στα Κοίλα Κοζάνης, για την περίοδο 2019 – 2020, καθώς και για τις εξελίξεις στο Κολυμβητήριο στο ΔΑΚ Κοζάνης, παραχώρησε, το μεσημέρι της Πέμπτης 3/10, η διοίκηση του ΟΑΠΝ Κοζάνης.
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Γιάννης Τσιομπάνος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε δηλώσεις του πρώην δημάρχου Κοζάνης, Λ. Ιωαννίδη ότι: «το Λιάπειο κολυμβητήριο είναι αυτό το ίδιο κολυμβητήριο, που από την ημέρα κατασκευής του μέχρι τη δική μας Δημοτική αρχή ήταν ένα κουφάρι που ρήμαζε», σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Η δήλωση του Λ. Ιωαννίδη, ότι το Λιάπειο (Κολυμβητήριο) ήταν ένα κουφάρι που ρήμαζε, αγγίζει τα όρια του λαϊκισμού».



Ζήσης Μάρας (Αντιπρόεδρος ΟΑΠΝ): “Έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια, ώστε να μη διαταραχθεί το περσινό πρόγραμμα στα περιφερειακά μας γυμναστήρια. Προσανατολιζόμαστε οι σύλλογοι να έχουν αντίτιμο για τη χρήση τους στα γήπεδα. Δεσμευόμαστε ότι, την επόμενη χρονιά, 1-15 Ιουλίου 2020, θα έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τις ώρες των ομάδων.






Σχόλια