«Ολοι μαζί για τον Γιάννη», ώστε να σταθεί ο 17χρονος αθλητής και πάλι όρθιος στα πόδια του

Ο 17χρονος Ιωάννης Αβραμίδης. 
Η φωτογραφία είναι ευγενική παραχώρηση της οικογένειας.

Ατύχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, είχε στις 2 Μαϊου 2019 ο 17χρονος Ιωάννης Αβραμίδης, αθλητής στίβου (Δέκαθλο) του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.) Βικέλας Βέροιας, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του, και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ.


Ο Γιάννης παρέμεινε περίπου 2 εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης.

Οπως αναφέρει η οικογένειά του, η  κατάσταση της υγείας του όμως δεν άφηνε πολλά περιθώρια ώστε να γίνει σωστή δουλειά. Μία λοίμωξη από τις πρώτες ημέρες εισαγωγής του στο κέντρο αποκατάστασης και ο υψηλός πυρετός πήγαιναν πίσω τη θεραπεία του.

Οταν μετά από ένα μήνα νοσηλείας σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του και μπορούσαν πλέον οι ειδικοί να αναλάβουν έργο, ώστε να βελτιωθεί ο Γιάννης, ξεκίνησαν νέα προβλήματα, που είχαν ως αποτέλεσμα να υποβληθεί εκτάκτως σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, στις 26 Ιουλίου 2019, και λίγες ημέρες αργότερα, σε νέο μεγαλύτερο, ζωτικής σημασίας χειρουργείο.

Ο Γιάννης είχε ένα όνειρο, επεσήμανε η οικογένειά του: Να γίνει μεγάλος αθλητής και να αγωνίζεται μέσα στα στάδια. Σε ένα άθλημα που μπήκε τόσο ξαφνικά στην ζωή του, και το αγάπησε όσο τίποτα άλλο. Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι και του έκοψε πολύ νωρίς το όνειρο αυτό.

Και ο Γιάννης πλέον δίνει έναν αγώνα διαφορετικό. Εναν αγώνα για την ΖΩΗ… για την δική του ζωή… Σ’ αυτό τον αγώνα, είμαστε όλοι μαζί του, ώστε να καταφέρει ο Γιάννης να σταθεί και πάλι όρθιος στα πόδια του.

Και όπως είναι το «μότο» αυτής της προσπάθειας: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ»

Η οικογένεια υπογραμμίζει δε ότι:

Την δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που ζητάμε είναι η οικονομική διευκόλυνση στα δυσβάσταχτα έξοδα που υπάρχουν, τόσο στο νοσοκομείο όπου ο Γιάννης νοσηλεύεται και όπου γίνονται οι χειρουργικές επεμβάσεις, και μετέπειτα στο κέντρο αποκατάστασης όπου θα μεταβεί για να ξεκινήσει η προσπάθεια αποκατάστασης όσο το δυνατό περισσότερων βλαβών έχει υποστεί.

Ο λογαριασμός για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 325/732993-88
IBAN: GR3901103250000032573299388
SWIFT CODE (BIC) ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΒΑΪΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχόλια