Γ' Εθνική: ΑΕ Ποντίων - Αστέρας Ιτέας 2-1 | φωτο - βίντεο

 Πιο   καλή η μοναξιά της κορυφής για την ΑΕΠ που έφτασε σε νέα νίκη κόντρα στον Αστέρα Ιτέας με σκορ 2-1.

 Οι Πόντιοι φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές με το Καναλάκι να ακολουθεί με 14 βαθμούς.

Στο παιχνίδι με την Ιτέα η ΑΕΠ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο  κατάφερε μια πολύ άνετη νίκη να τη μετατρέψει στο τέλος σε αγχωτική.


Λίγο η ατυχία , λίγο  η αστοχία στη τελική προσπάθεια των πολλών  ευκαιριών που δημιούργησε  και δύο φορές τα δοκάρια, σταμάτησαν τους γηπεδούχους στη φτωχή νίκη με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι  στο συγκεκριμένο παιχνίδι δικαίωσαν το όνομα τους ως Αστέρας  αφού πραγματικά είχαν μεγάλο Αστέρι.

 Χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά μείωσαν  με  γκολ - πέναλτι , ένα γκολ το οποίο είναι το πρώτο που δέχεται η ΑΕΠ στο φετινό πρωτάθλημα .
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν  1-0 στο 11' με τον Ντινόπουλο Στο 14' το σουτ του Ταφαρλή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.  
 
Το 2-0 έγινε στο 40' με πλασέ του Θεοδουλίδη .
Στο 75' η ΑΕΠ είχε και δεύτερο δοκάρι με σουτ του Ηλία από ευνοϊκή θέση .
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 83' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαχαριουδάκη .Το πέναλτι κέρδισε ο Καμπεράι.

Αξίζει να σημειώσουμε την άρνηση του προπονητή της Ιτέας κ Ανδράλα Πάρη να προσέλθει μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου .Όπως μας είπε χαρακτηριστικά  "Δεν είναι υποχρεωτικό  να έρθω στη συνέντευξη και δεν έρχομαι "


Το φιλμ του αγώνα
Στο 7' Τσικόπουλος κόρνερ , κεφαλιά Σωτηριάδη άουτ .
Στο 11' ο Παπαδόπουλος θα δώσει μέσα στην περιοχή στον Ντινόπουλο που με δυνατό συρτό σουτ ανάμεσα από αντιπάλους θα ανοίξει το σκορ 1-0
Στο 14' ο Πάλλας στον Ταφαρλή σουτ , η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι .
Στο 18' Ντινόπουλος στον Πάλλα αυτός θα βγάλει την παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή πέφτει στα πόδια του Τσικόπουλου ο Κούμης  και του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα .
Στο 34' σέντρα Ντινόπουλου , ωραίο στοπάρισμα και  σουτ του Πάλλα αποκρούει ο Κούμης.


Στο 30' ο Πάλλας μόνος στην αντεπίθεση τον κρατάει από τη φανέλα και τον ρίχνει στο έδαφος , αμυντικός λίγο έξω από την περιοχή , ο διαιτητής δε δίνει τίποτα !!
Στο 31' Τσικόπουλος στον Ταφαρλή, πλασέ από πλάγια θέση αποκρούει ο Κούμης.
Στο 40' ο Τσικόπουλος Γ στον Θεοδουλίδη μέσα στην περιοχή , πλασέ και 2-0 για τους Πόντιους.
Στο 60' φάουλ Καρακατσάνη , διώχνει ο Κούλης.
Στο 63' Ντινόπουλος από καλή  θέση , σουτ άουτ
Στο 74' Βοριαζίδης κεφαλιά πάσα στον Πάλλα που προλαβαίνει την έξοδο του Κούμη πλασάρει , προλαβαίνει και διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Γκάρας.
Στο 75' σέντρα Καρακατσάνη στον   Ηλία μέσα στην περιοχή , δυνατό σουτ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι , σκάει στο έδαφος κι απομακρύνεται .
Στο 80' σέντρα Καρακατσάνη δε πιάνει το γυριστό σουτ ο Πάλλας , ξ μπάλα στον Ηλία σουτ , κόντρα και κόρνερ .
Στο 83' ο Καμπεράι στο έδαφος μέσα στην περιοχή κι ο διαιτητής θα δείξει την άσπρη βούλα .Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Ζαχαριουδάκης και μειώνει σε 2-1.
Στο 90' φάουλ Ταφαρλή διώχνει σε κόρνερ ο Κούμης.


ΑΕ Ποντίων (Κατακαλίδης): Ψαρράς, Ντούκα, Πασχαλίδης, Σερσέμης, Σωτηριάδης, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος Γ., Πάλλας, (85’ Αμαραντίδης), Θεοδουλίδης (65’ Βοριαζίδης), Τσικόπουλος Γ.( 57’ Καρακατσάνης), Ντινόπουλος (70 Ηλίας).    


Αστέρας Ιτέας (Ανδράλας): Κούμης, Χουζούρης, Καμαρινόπουλος, Γκάρας, Ζιώγας, Κυριλλίδης, Kourouma (74’ Βάσος), Gura (69’ Μανέτας), Καμπεράι, Καψάσκης, Ζαχαριουδάκης.   


Διαιτητής: Γιουματζίδης (ΣΔ Πέλλας)

Βοηθοί: Παπαδάκης, Χριστοδούλου (ΣΔ Ημαθίας)









Σχόλια