Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Ε. Καισαρειάς - Ερμής Πλατανορευματος 3-2 | φωτο

Καταρχήν εκφράζουμε το παράπονο, για την απουσία των χωριανών από τα παιχνίδια της ομάδας μας, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι να δημιουργούν κλίμα υπέρ της ομάδας τους.

Άρα παίζουνε συνεχώς εκτός έδρας. Παρακαλούμε τη δυνατόν περισσότερη παρουσία τους.

Στο παιχνίδι τώρα:
Κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν η ομάδα μας, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, αλλά ατελείωτες, με συνέπεια το ματς να γίνεται στο τέλος θρίλερ.

Τα γκολ:
1-0 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, από τον Νάστο Νίκο, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα. Η μπάλα τιμωρεί.
1-1 από μακρυνό στημένο με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα μετά από κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα Καραγιάννη.
2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή του πιτσιρικά Γιαννόπουλου Αχιλλέα, με την μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν η αντιγραφή του πρώτου.
Πολλές χαμένες ευκαιρίες τετ α τετ χωρίς αποτέλεσμα.
Η μπάλα τιμωρεί.
2-2 προς το τέλος του ματς με την άμυνα ψηλά, μετά από μπαλιά προς την περιοχή από πλάγια, με τον αντίπαλο επιθετικό να βρίσκεται απέναντι στον Καραγιάννη χωρίς να αστοχεί.

Πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, φανταστική μπαλιά του Γκλούμπου Αντώνη προς τον Καραμήτρο Γιάννη, εκείνος να προλαβαίνει τον αμυντικό τσιμπώντας την μπάλα με αποτέλεσμα να τον ανατρέπει εντός περιοχής και τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι χωρίς δεύτερη σκέψη. Την εκτέλεση αναλαμβάνει επιτυχώς ο Νάστος Νίκος μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Επόμενο παιχνίδι εκτός την Κυριακή 20/10 και ώρα 12:00 με την ομάδα των Ελπίδων της Α.Ε. Κοζάνης.

ΑΕ Καισαρειάς 





Σχόλια