Μεταγραφική ενίσχυση εις τριπλούν η Κοζάνη | φωτο


Μεσοεπιθετική ενίσχυση για τους ερυθρόλευκους και μάλιστα εις τριπλούν.  Σε τρεις  μεταγραφές στο παρά ένα  προχώρησε σήμερα η Κοζάνη, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της  εν όψει της κρίσιμης συνέχειας.


Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα των Παντελή και Κώστα Καπετάνου  ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, ο ένας μάλιστα είχε ξαναπεράσει παλαιότερα από την Κοζάνη.

Ο λόγος για τους :

Τζερεμέ Στέλιο επιθετικό. Ο Τζερεμές είναι γεννημένος το 1993 και  ομάδες που αγωνίστηκε εκτός της Κοζάνης είναι  Θεσπρωτός , Πυρσός Γρεβενών, Καραϊσκάκη,  Βατόλακκος,  Σειρήνα ,  Νίκη Αγκαθιάς και Μακεδονικό Σιάτιστας.


Βλαδίκα Δημήτρη, μέσο , γεννημένο το 1998  πρώην ποδοσφαιριστής του  ΠΑΣ Φλώρινας.
Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Περδίκκα Πτολεμαΐδας. Επόμενος σταθμός η Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Θύελλα  Φιλώτα όπου μαζί της  αγωνίστηκε δεκαπέντε φορές στη Γ’ Εθνική.
Έκανε το μπαμ γιατί πήρε μεταγραφή στην ομάδα U19 του ΠΑΟΚ.
Αργότερα πήρε μεταγραφή στη U20 της Π.Α.Ε Καλλονής και έδωσε και εκεί ποδοσφαιρικές μάχες αγωνιζόμενος στη Super League.
Γύρισε στον Εορδαϊκό έπαιξε με τα κιτρινοπράσινα της Πτολεμαΐδας και μετά στην ΑΕΠ Καραγιαννίων.
Αγωνίστηκε και στον Ερμή Αμυνταίου στη Γ’ Εθνική  και με την ομάδα του Α.Ο.  Τσιλιβή της Ζακύνθου απ όπου και μεταγράφηκε.
Διακρίνεται για το αγωνιστικό πάθος του και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση.


Γιάννης Καρβέλης  αμυντικός μέσος,  γεννημένος το 2001  που έχει αγωνιστεί στην    Κ19 της  Λαμίας.




Σχόλια