Γ' Εθνική: ΑΕ Ποντίων - Θιναλιακός | φωτο - βίντεο

Ασταμάτητοι μοιάζουν οι Πόντιοι στο πρωτάθλημα της Γ’  εθνικής στον 4ο   όμιλο. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κατακαλίδη ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του  παιχνιδιού με τον Θιναλιακό εντός έδρας έφτασαν στην τρίτη σερί νίκη  με σκορ 2-0  έφτασαν στους  9 βαθμούς με μηδέν παθητικό στην άμυνα  και έξι γκολ στην επίθεση  και οδηγούν  μόνοι πλέον την κούρσα στον 4ο  όμιλο.
Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση  πέτυχε ο Πάλλας στο 9'   με σουτ από πλάγια θέση και στο 90' με έμμεσο φάουλ μέσα από την περιοχή ύστερα από  πάσα του Γιάννη Τσικόπουλου.




Το φιλμ του αγώνα 
Στο 9' γρήγορο πλάγιο η μπάλα στον Πασχαλίδη από αριστερά αυτός  δώσει στον Πάλλα που από πλάγια θέση θα νικήσει τον Βορύλλα και θα γράψει το 1-0.
Στο 19' κόρνερ με τον Καρακατσάνη , η μπάλα θα φτάσει στον Πασχαλίδη μέσα στην περιοχή , σουτ η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ .
Στο 21' σουτ του Πάλλα , διώχνει ο Βορύλλας.
Στο 25' ο Λούβρος θα βρεθεί σε θέση βολής θα πλασάρει τον Ψαρρά , η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι , νέο πλασέ αδύναμο του Λούβρου , ο Ψαρράς θα μπλοκάρει .
Στο 33' Ντινόπουλος από δεξιά θα βγάλει τη συρτή παράλληλη σέντρα δε προλαβαίνουν να στείλουν από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα οι Καρακατσάνης Πάλλας Ταφαρλής .
Στο 34' δυνατό σουτ του Πάλλα από πλάγια θέση , διώχνει ο τερματοφύλακας του Θιναλιακού .
Στο 38' ωραία ενέργεια του  Πάλλα δίνει στον Καρακατσάνη, σουτ διώχνει ο Βορύλλας.
Στο 43' ο Ταφαρλής στον Θεοδουλίδη διαγώνιο σουτ , ο Βορύλλας λέει πάλι όχι .
Στο 52' σουτ Θεοδουλίδη , μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Βορύλλας.
Στο 54' ωραία ατομική ενέργεια Ντινόπουλου θα βρεθεί μέσα στην περιοχή , αλλά το σουτ που επιχειρεί είναι άστοχο .
Στο 57' σουτ του Χατζηδημητρίου άουτ 
Στο 65' στην αντεπίθεση η ΑΕΠ με τον Πάλλα , σπάει στον Καρακατσάνη , αλλά δε πιάνει όπως θέλει το σουτ για να μπλοκάρει ο Βορύλλας.
Στο 82' σουτ Παπαδόπουλου , μπλοκάρει ο Βορύλλας
Στο 90' η ΑΕΠ θα κερδίσει έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή , ο Τσικόπουλος θα τσιμπήσει τη μπάλα στον Πάλλα που με ωραίο σουτ θα τη  στείλει  στα δίχτυα για το 2-0.


ΑΕ Ποντίων (Κατακαλίδης Νίκος): Ψαρράς, Ντούκα, Πασχαλίδης, Σωτηριάδης, Σερσέμης, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος (86’ Τσιάρας), Καρακατσάνης (68’ α.α. Βοριαζίδης), Θεοδουλίδης (78’ Τσικόπουλος Γ.), Πάλλας, Ντινόπουλος (60’ Αμαραντίδης).

Θιναλιακός (Κορομπόκης Παναγιώτης): Βορύλλας, Κροκίδης, Γραμμένος (46’ Bardhi Gl) , Mocovka, Χατζηδημητρίου, Κούδας, Λούβρος, Bardhi Er. (88’ Μουζακίτης), Πολυμένος, Χαρβαλιάς (85’ Παουλίδης), Στεργίου (46’ Αρμένης), Χ 

Διαιτητής: Μπαλάκας
Βοηθοί:  Δούμτσης, Θάνου (ΣΔ Φλώρινας)

δηλώσεις προπονητών







Σχόλια