Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου "Η ¨Ενωση" : Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που θέλαμε , όμως αγωνιστήκαμε μέχρι τέλους.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που θέλαμε , όμως αγωνιστήκαμε μέχρι τέλους.


Με γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 83’ έκλεισε η αυλαία του χθεσινού αγώνα ορίζοντας το τελικό Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου – Φ.Σ Εορδαϊκος 0-1.
Τονίζουμε ότι η ομάδα μας έπαιζε από το 65’ με 10 παίχτες καθώς η διαιτησία... απέβαλε τον Χαματάι με 2 κίτρινες (κόκκινη)!!!…….

Μπράβο στα παιδιά μας για το σθένος τους , στάθηκαν μαχητές μέχρι το τέλος του αγώνα .
Συγχαρητήρια φυσικά και στον Εορδαϊκόγια την πολύτιμη νίκη του .

Ένα τελευταίο σχόλιο .
Τόσα χρόνια, ορισμένοι επιμένουν να βγάζουν μια λανθασμένη εικόνα για την Α.Π.Β.
Η Ακαδημία μας στηρίζεται καθαρά και μόνο στον φίλαθλο κόσμο που την στηρίζει χρόνια τώρα καθώς είναι μια έδρα που πάντα θα δεις τις κερκίδες της γεμάτες. Παραμένει και θα παραμένει στο υψηλό πλέον επίπεδο της Α κατηγορίας στο τοπικό πρωτάθλημα. Φυσικά αυτό οφείλεται τόσο στην αγάπη όσο στην σκληρή και αποτελεσματική δουλειά φιλάθλων, προπονητών, παικτών και παραγόντων.

Επειδή λοιπόν τόσο η ΑΠΒ όσο και οι υπόλοιπες ομάδες έχει φυτώριο παικτών που ακολουθούν την ομάδα, έρχονται στο γήπεδο ,παρακολουθούν τους αγώνες και περιμένουν πως και πως να παίξουν στην μεγάλη ομάδα (όπως τα ίδια τα παιδιά αποκαλούν) ,
Προς τους ιθύνοντες : ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , και αυτό δεν έχει ούτε χρώμα ούτε ομάδα . ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε ,στηρίζει και θα στηρίζει την Α.Π.Β

Όσο δεν μας θέλουνε τόσο θα πεισμώνουμε.

Οικογένεια Α.Π.Β

Σχόλια