Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - Εορδαϊκός 1-0 |φωτο - βίντεο

Συνεχίζει την τρελή κούρσα ο Μακεδονικός Κοζάνης
Ο Μακεδονικός επικράτησε και στο ντέρμπι  απέναντι στον Εορδαϊκό (1-0) και πέρασε στην 1η  θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 πόντους, ένα πόντο περισσότερο   από την Κοζάνη που έχει ένα αγώνα λιγότερο και αγωνίζεται την Κυριακή μέσα στα Κοίλα.


 Η ομάδα του Δημήτρη Καραθανάση   συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κοζάνης.   Σημείωσε την 7η  συνεχόμενη νίκη της, έμεινε για 8ο  σερί παιχνίδι αήττητη κι ασφαλώς με την παρουσία της φέτος αποτελεί έως τώρα την ευχάριστη νότα του πρωταθλήματος .
 Ο Σταύρος Τζούτζας  στο 37'  λεπτό ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος.

Ο Μακεδονικός είχε και δύο δοκάρια, ένα  οριζόντιο με τον Ευριπίδη Δούμα στο πρώτο μέρος κι ένα κάθετο  με τον Νίκο Ζηνόβιο στο δεύτερο μισό.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος ήταν ανώτεροι  ενώ στο δεύτερο ο Εορδαϊκός προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες αφού η αμυντική λειτουργία και οι αντεπιθέσεις φωτιά του Μακεδονικού για ακόμη ένα αγώνα πήραν άριστα !

Ο Εορδαϊκός τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μωυσιάδη με απ' ευθείας κόκκινη στο 88'.
Στο 14', διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Χατζηζήσης θα βγάλει τετ α τετ τον  Δούμα αυτός θα επιχειρήσει  ψηλοκρεμαστό σουτ  αλλά η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά κεφαλιά Λέκα σώζει ο αμυντικός πάνω από τη γραμμή 
Στο 19' ο Λέκα σουτ  έξω από τη μεγάλη περιοχή,  ο Περπερίδης θα μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 23'σουτ  Τριανταφύλλου  άουτ. 
Στο 33' φάουλ Ματούλα μέσα στην περιοχή  ο Ζηνόβιος καρφωτή κεφαλιά ο  Περπερίδης  εντυπωσιακά θα αποκρούσει την μπάλα.
Στο 37'    κόρνερ του Ματούλα και ο Τζούτζας  με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα , κάνοντας το 1-0  μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο  48' στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός με τον Χατζηζήση σουτ άουτ
Στο 55'  Βλαδίκας  διαγώνιο σουτ λίγο έξω .
Στο 60' φάουλ Ματούλα κεφαλιά Ζηνόβιου λίγο έξω
Στο 63' σέντρα Συμεωνίδη μονοκόμματο πλασέ Μπίκου άουτ
Στο 81' φάουλ Ματούλα  ωραία κεφαλιά Ζηνόβιου στο κάθετο δοκάρι .

Στο 89' αντεπίθεση του Μακεδονικού με τον Ματούλα να φεύγει μόνος του να ανατρέπεται από τον Μωυσιάδη και τον κ Ντούκα να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Εορδαϊκού.




Μακεδονικός  Κοζάνης (Καραθανάσης Δ.): Ζηνόβιος Σ., Γοδενόπουλος, Τσικόπουλος, Χατζηζήσης (69’ Γκλιάνας), Τρομπούκης, Τζούτζας, Λέκα (92’ Καζαντζίδης), Δούμας (81’ Βατζήκας), Ζηνόβιος Ν., Ματούλας, Μουρατίδης.


ΦΣ Εορδαϊκός  (Κουλίδης Γ.):  Περπερίδης, Κακουλίδης, Σαββάκης, Μωυσιάδης, Λιάμης, Τσιντός (54’ Χαραλαμπίδης), Συμεωνίδης (67’ Τσορλίνης), Τριανταφύλλου, Χαϊτίδης (67' Παπαγαθονίκου), Βλαδίκας (84’ Μάγγος), Μπίκος


Διαιτητής: Ντούκας

Βοηθοί: Παυλάκου, Γιαννόπουλος










Σχόλια