Γ’ Εθνική: ΑΕ Ποντίων -Απόλλων Ευπαλίου 2-0 | φωτο - βίντεο

Καθάρισε στο β’ μέρος η ΑΕΠ 


Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Απόλλωνα Ευπαλίου η ΑΕΠ και πάει την επόμενη αγωνιστική στο Καναλάκι με καλή  ψυχολογία να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία  του 4ου ομίλου Αχέρων.
Οι Πόντιοι πολύ καλοί  σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δε βρήκαν δίχτυα στο Α' ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν ,αλλά  καθάρισαν στο Β μέρος με την είσοδο στον αγώνα  του Νίκου Ντινόπουλου  που με δύο δικά του γκολ  έφτασαν στην νίκη με σκορ 2-0 ...
Πλάτων Καρακατσάνης  και Γιάννης Παπαδόπουλος   σέρβιραν Νίκος Ντινόπουλος   κερνούσε   τον Ευπάλιο με δύο όμορφα τέρματα .
 Στο 47' σέντρα του  Καρακατσάνη  και με  ωραία κεφαλιά ο Ντινόπουλος άνοιξε το σκορ 1-0   και στο 82'  πάλι με μαγική μπαλιά του Καρακατσάνη ο Ντινόπουλος με άψογο πλασέ έστειλε  για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα ...



Το φιλμ του αγώνα 
Στο 7' σουτ Θεοδουλίδη , άουτ 
Στο 20' σουτ Ταφαρλή , πέφτει και διώχνει σε κόρνερ ο Κοντογιώργος.
Στο 27' σέντρα Θεοδουλίδη , δε πιάνει καλά τη κεφαλιά ο Καρακατσάνης και χάνεται η ευκαιρία .
Στο 28' Πασχαλίδης σέντρα ωραία κεφαλιά Θεοδουλίδη ενστικτωδώς αποκρούει ο Κοντογιώργος.
Στο 34' σέντρα Θεοδουλίδη , γυριστή κεφαλιά Καρακατσάνη , λίγο έξω .
Στο 36' σέντρα Ταφαρλή μέσα στην περιοχή μόνος και σε κενή εστία ο Θεοδουλίδης δε πιάνει καλά το πλασέ και χάνεται τεράστια ευκαιρία .
Στο 46' κόρνερ Ταφαρλή στο δεύτερο δοκάρι ο Πάλλας θα σημειώσει γκολ αλλά πριν σφυρίζει ο διαιτητής για χέρι επιτιθέμενου .
Στο 49' Σερσέμης , στον Καρσκατσάνη , ωραία σέντρα και με κεφαλιά ο Ντινόπουλος θα κάνει το 1-0.
Στο 53' σουτ Θεοδουλίδη , χάνει τη μπάλα ο τερματοφύλακας,  απομακρύνει  τον κίνδυνο αμυντικός .
Στο 55' αντεπίθεση του Απόλλωνα με τον Ρουμπάτο , αποφεύγει τον Ψαρρά αλλά από πλάγια θέση θα καθυστερήσει και ο Κοταρίδης με τάκλιν θα απομακρύνει τον κίνδυνο .Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι .
Στο 78' σέντρα στο δεύτερο δοκάρι Καρακατσάνη πλασέ του αφύλαχτου Ντούκα άουτ .
Στο 82' ωραία μπαλιά Παπαδόπουλου στον Ντινόπουλο που με έξυπνο πλασέ γράφει το 2-0.
Στο 92' ο Καρακατσάνης θα προλάβει τον Κοντογιώργο  θα τσιμπήσει τη μπάλα θα σουτάρει η μπάλα θα βρει χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή  αλλά ο διαιτητής θα συνεχίσει το παιχνίδι .


ΑΕ Ποντίων (Κατακαλίδης Νίκος): Ψαρράς, Ντούκα, Πασχαλίδης, Κοτταρίδης, Σερσέμης, Ταφαρλής,  Παπαδόπουλος (82’ Τσιάρας),  Καρακατσάνης, Θεοδουλίδης  (87’ Σβίρος), Τσικόπουλος Γ. (46’ Ντινόπουλος), Πάλλας (70’ Εμμανουήλ).  

Απόλλων Ευπαλίου (Μίχος Γιώργος): Κοντογιώργος, Ντερβίσι (70’ Φλέγκας Δ.),  Ζέρβας, Γεωργακόπουλος, Κοντός, Σμπόρας (61’ Ψυχογιός), Παπανδρέου, Ευθυμόπουλος (53’ Καφεντζής), Ρουμπάτης (86’ Ζέρβας).

Διαιτητής: Τζόβας (ΣΔ Ηπείρου),
Βοηθοί: Σπυρογιώτης (ΣΔ Ηπείρου), Πάνος (ΣΔ Σερρών)







Σχόλια