Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη 2004 - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 1-2 | βίντεο


Η εμπειρία κέρδισε τα νιάτα 
Παράπονα των γηπεδούχων για τη φάση του πέναλτι 

Μεγάλο διπλό με σκορ 1-2  πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας μέσα στην Νέα Νικόπολη από την πρωτοπόρο έως πριν το παιχνίδι Κοζάνη 2004 και πέρασε αυτός στην πρώτη θέση μαζί με τους Πύργους αφήνοντας στην 3η θέση τη νεανική ομάδα της Κοζάνης 2004.
Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, κλειστό- καθαρό  χωρίς πολλές κλασικές ευκαιρίες αλλά είχε ένταση  πάθος και δυνατές μονομαχίες.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την εμπειρία και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών τους και έφτασαν στη νίκη κόντρα σε μια ομάδα με νεανικό ενθουσιασμό, οργανωμένη και ποδοσφαιρικά πειθαρχημένη.

Ο Μέγας Αλέξανδρος του Κώστα Τσαγκαλίδη  κατάφερε να προηγηθεί 0-1  στο Α' μέρος με γκολ του Ποζίδη.

Στο Β' ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κουτσώνα ,ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν για την ισοφάριση. Αρχικά είχαν δοκάρι με τον Τριανταφύλλου και λίγα λεπτά αργότερα με ωραίο σουτ του Κουνάβα έφεραν το παιχνίδι στα ίσα 1-1.
Στο 88' έγινε η φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της 2004.

Ο κ. Ζουγρας έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ποζίδη αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στην αρχή της φάσης προηγήθηκε χέρι του επιθετικού της Άρδασσας. 
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκόπουλος   για να διαμορφώσει το τελικό 1-2.


  Η φάση του πέναλτι  στο 89'  που έκρινε το ντέρμπι κι   άναψε φωτιές στο Σκαφίδι Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του επιθετικού στην αρχή της φάσης και  πριν  ο διαιτητής δείξει την άσπρη βούλα του πέναλτι


 Κοζάνη 2004


 Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 


Διαιτητής: Ζούγρας 
Βοηθοί: Πελετίδης, Σίας Α. 

φωτο του αγώνα ΕΔΩ



Σχόλια