Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΟ Κρόκου – ΑΕ Άνω Κώμης 3-0 | φωτο - βίντεο

Δίκαιη νίκη για τον γηπεδούχο Κρόκο με σκορ 3-0 απέναντι σε μια επίσης νεανική ομάδα της  Άνω Κώμης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στο γήπεδο, χωρίς πολλές επιλογές στο παιχνίδι τους,ενώ οι φιλοξενούμενοι πιο δυνατά με πάθος και δύναμη.Το σκηνικό όμως άλλαξε  στο δεύτερο ημίχρονο αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και αποφασισμένοι να κερδίσουν,πράγμα το οποίο και κατάφεραν με το ευρύ 3-0 υπέρ τους.
Δίκαια φιγουράρουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Κατηγορίας (1ος Όμιλος) και οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.
Αρκετός ο κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου του Κρόκου,τόσο από την πλευρά των γηπεδούχων,έντονη και παρουσία των φίλων της Άνω Κώμης.



Το φιλμ του αγώνα 
Στο 14'ομορφη κούρσα από δεξιά του Τσιουλάκη,ο οποίος στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Γρηγοριάδη,θα κάνει την σέντρα η μπάλα θα περάσει παράλληλα της εστίας του Γρηγοριάδη,και θα καταλήξει άουτ.
Στο 23' δυνατό σουτ του Δούλδουρα η μπάλα φεύγει άουτ.
Στο 29' από δεξιά κούρσα του Παλάσκα για τους φιλοξενούμενους,στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Γρηγοριάδη,θα σουτάρει δυνατά η μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 35' ο Γκόγκος θα κάνει σέντρα από αριστερά,η μπάλα περνάει παράλληλα της εστίας του τερματοφύλακα Γρηγοριάδη ανεκμετάλλευτη.
Στο 43' επέλαση από αριστερά του Τσιουλάκη,σουτάρει αδύναμα,μπλοκάρει σταθερά ο Γρηγοριάδης

Στο 49' ο Δάλλης θα μπει στην περιοχή της Άνω Κώμης,περνώντας δύο αμυντικούς,θα σουτάρει ιδανικά ,θα νικήσει τον Μούσιο και θα κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. 
Στο 53' μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν με τον Τσιουλάκη,όταν ο τελευταίος βγαίνει τετ α τετ με τον Γρηγοριάδη,αλλά ο έμπειρος πορτιέρο θα αποκρούσει με υπερένταση.
Στο 54 χτύπημα φάουλ του Βαχτσεβάνου,  θα βγει και θα μπλοκάρει σταθερά ο Γρηγοριάδης.
Στο 59' ο Ντανάτσας με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή θα απειλήσει τον Μούσιο,αλλά η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα φύγει αουτ.
Στο 65' με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ θα νικήσει τον Μούσιο,και θα γράψει το 2-0 για τους γηπεδούχους,μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Και ενώ οι παίκτες της Άνω Κώμης φαίνονταν χαμένοι, μέσα στο γήπεδο,χωρίς επιλογές στο παιχνίδι τους.
Στο 72' ο Ντανάτσας με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0 και σφράγισε την νίκη του Κρόκου.
Από εκείνο το σημείο και ύστερα δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις στις δύο εστίες των ομάδων και το παιχνίδι έληξε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Δεληζήση.




Α.Ο. Κρόκου (Γιάννης Τσιρέκας):  Γρηγοριάδης, Τουρτούρας, Καρανάνος, Μανώλας, Καπλάνογλου (87'Μουτσιούνας), Ντανάτσας (76' Δινόπουλος), Δούλδουρας, Δάλλης (84' Τούνας) Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Μερολλάρι (46'Καπλάνογλου).



Α.Ε. Άνω Κώμης (Σωτήρης Μαυροδήμος):  Μούσιος, Παλαμάς (81' Καρακούλας) Χασάπης, Μανακίτσας, Θεοδωρίδης, Μαυροδήμος (65'Κουτζιακουτζίδης), Γκόγκος, Τσιουλάκης, Παλάσκας, Βαχτσεβάνος (71'Τσίγκας), Καπρινιώτης (77'Παλάσκας Π.). 



Διαιτητής: Δεληζήσης
Βοηθοί: Λαμπριανίδης - Τζιαμπάζης

δηλώσεις πρωταγωνιστών 





περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ





Σχόλια