Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής - Ηρακλής Πτολεμαΐδας 3-2 | φωτο - βίντεο με δηλώσεις και στιγμιότυπα

Ένα πολύ όμορφο, εντυπωσιακό αλλά και ποιοτικό παιχνίδι πρόσφεραν οι δύο ομάδες στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου Χαραυγής το απόγευμα του Σαββάτου.

Μια ψυχωμένη Χαραυγή που μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ένας Ηρακλής Πτολεμαΐδας να αμύνεται αρχικά αλλά όσο περνούσε ο χρόνος να παίρνει μέτρα να βελτιώνεται αισθητά και να δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Ναθαναηλίδη.

Η Χαραυγή πίεσε αρκετά στο Α' Ημίχρονο την ομάδα της Πτολεμαΐδας και ευτύχησε να προηγηθεί πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 12'λεπτο μετά από κόρνερ του Αγγέλου ο Ευθύμης Πουτογλίδης με ωραίο πλασέ μέσα απ' την μεγάλη περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τάλη και θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 13'δυνατό σουτ του Μαρνασίδη από αριστερά θα αποκρούσει αρχικά ο Ναθαναηλιδης, δεν θα προλάβει στην συνέχεια να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Μαντζόπουλος.
Στο 17' ο Πουτογλίδης που αναστάτωσε στο πρώτο ημίχρονο την άμυνα του Ηρακλή με πολύ όμορφο σουτ θα νικήσει τον Τάλη για δεύτερη φορά και θα γράψει το 2-0 για την ομάδα της Χαραυγής.

Η ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, μετά τον αιφνιδιασμό που υπέστη στο σκορ και στο 19' ανατροπή του Σαπαλίδη μέσα στην περιοχή του Ναθαναηλίδη ο διαιτητής θα υποδείξει το πέναλτι.
Θα αναλάβει να το εκτελέσει ο Μαρνασίδης , θα πέσει σωστά αριστερά ο Ναθαναηλίδης θα αποκρούσει και στην συνέχεια οι αμυντικοί της Χαραυγής θα διώξουν την μπάλα κόρνερ.
Στο 23' ανατροπή εκ νέου στην μικρή περιοχή της Χαραυγής του Λούσιου, για δεύτερη φορά ο κ. Σουλίδης θα υποδείξει το πέναλτι υπέρ του Ηρακλή.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μαντζόπουλος θα ευστοχήσει, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ναθαναηλίδη και θα μειώσει σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους.
Στο 33' κεφαλιά του Πουτογλίδη, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

Στο 36' εκτέλεση φάουλ του Γουρζουλιδη, η μπάλα λίγο έξω απ' τα δοκάρια του Τάλη.
Στο 38'φαουλ για την Χαραυγή με τον Καραφυλλίδη θα πιάσει κεφαλιά, ο Γουρζουλίδης η μπάλα λίγο άουτ απ' το δεξί δοκάρι του Τάλη.
Στο 39'κεφαλιά του Λούσιου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο επόπτης θα ακυρώσει το γκολ ως οφσάιντ.

Στο 40' ο Τοπάλης θα προσπαθήσει να πλασάρει με ωραία λόμπα τον Ναθαναηλίδη αλλά ο τελευταίος θα μαζέψει και θα μπλοκάρει την μπάλα.
Β' Ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι να ευτυχήσουν να πετύχουν και τρίτο τέρμα σχετικά νωρίς,στο 53' με τον Αγγέλου, μπαίνοντας στην περιοχή του Τάλη από αριστερά και ενώ του βγάζει κάθετη ο Τραπεζανλίδης,  θα πλασάρει πολύ όμορφα τον γκολκίπερ του Ηρακλή και θα κάνει το 3-1. (αυτό το γκολ λείπει από το βίντεο)

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού ανεβαίνει με την μπάλα πάνω - κάτω με όμορφες προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών. Η ομάδα του Ηρακλή πήρε μέτρα στο γήπεδο άρχισε να πιέζει την άμυνα της Χαραυγής με εκφραστές κυρίως τον Μαρνασίδη και Μαντζόπουλο.

Στο 61'ο Μαρνασίδης θα μπει από αριστερά θα βγάλει ωραία σέντρα ,η μπάλα θα περάσει παράλληλα από τερματοφύλακα και αμυντικούς της Χαραυγής, δεν θα προλάβει ο Μαντζόπουλος να την στείλει στα δίχτυα του Ναθαναηλίδη.
Στο 65' και στο 69' ωραία και δυνατά σουτ του Μαρνασίδη και του Λούσιου αντίστοιχα δεν θα ανησυχήσουν τον τερματοφύλακα της Χαραυγής.

Την μεγάλη ευκαιρία του αγώνα για να ισοφαρίσει ο Ηρακλής έχασε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λούσιος,ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Ναθαναηλίδη μετά από πάσα του Μαντζόπουλου ,θα τον πλασάρει περνώντας την μπάλα από πάνω του, αλλά η μπάλα θα φύγει ξυστά άουτ απ' τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Χαραυγής.
Οι ποδοσφαιριστές της Χαραυγής αφιέρωσαν την νίκη τους στους δύο συναθλητές τους και παίκτες της Χαραυγής, (Ποζίδη - Ίλντο) για τα προγραμματισμένα χειρουργεία που έχουν να κάνουν μέσα στην εβδομάδα.

Τους εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!!!!!

Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής (Γιάννης Σαμαράς): Ναθαναηλίδης,Τσομπανίδης, Καραφυλλίδης, Σαββίδης,Τσιντσιλώνης (84' Ελευθεριάδης), Μιχαηλίδης, Αγγέλου (80' Τζαλαζίδης), Γουρζουλίδης, Πουτογλίδης, Μενενάκος (57' Τραπεζανλιδης), Κυβρακίδης (64' Φυτόπουλος).


Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Γρηγόρης Πανίδης):Τάλης, Λιάμης, Παπάς (66' Δημόπουλος), Πατσίκας, Λεμονής, Καραπέγιος (81' Ράντζογλου), Τοπάλης (71' Κοσμίδης),Σαπαλίδης (26' Παπαδόπουλος), Μαρνασίδης, Λούσιος,Μαντζόπουλος.


Διαιτητής: Σουλίδης
Βοηθοί: Γάτσου, Τζιουβάρας




























επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 

Σχόλια