Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη – Βέρμιο Καρυοχωρίου 4-0 | φωτο - βίντεο


Πολύ δυνατά στο παιχνίδι μπήκε η ομάδα της Κοζάνης με σκοπό να "καθαρίσει"γρήγορα το παιχνίδι, με το Βέρμιο Καρυοχωρίου  που κατέβηκε με αμυντικούς καθαρά προσανατολισμούς.

Επιθετικός μονόλογος για τους παίκτες του Κώστα Καπετάνου, ενώ το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο αν οι παίκτες της Κοζάνης σε αρκετές περιπτώσεις δείχναν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευστοχία.


Πολύ λίγος κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του ΔΑΚοζανης.
Μ αυτή την νίκη η ομάδα της Κοζάνης παρέμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Α' Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Κοζανης με 21 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα 
Μόλις στο 4'δυνατό σουτ του Σέχι μέσα από την μεγάλη περιοχή του Τσιτλαχίδη η μπάλα λίγο άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Χατζηνίκου σουτάρει δυνατά αποκρούει ο Τσιτλαχιδης,στην επαναφορά ο Σέχι πλασσάρει αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
Στο 6' ωραίο τακουνάκι του Αποστολίδη στον Ηλία Δούμα ο τελευταίος πλασάρει ιδανικά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιτλαχίδη και κάνει το 1-0.
Στο 11' φάουλ από αριστερά με τον Μούκα για τους φιλοξενούμενους,φέρνει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Κοζάνης πετάγεται και διώχνει ο Σεκκουλιδης πλάγιο άουτ.
Στο 16'σουτ του Ναθαναηλίδη η μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 24' ωραία σέντρα του Χατζηνίκου από αριστερά λάθος έξοδος του Τσιτλαχίδη, κάνοντας λάθος εκτίμηση,την οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Αποστολίδης και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 25' απο δεξιά ωραία σέντρα του Τρομπούκη,πάνω στην κίνηση πιάνει σουτ ο Σέχι η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται με υπόδειξη του επόπτη Σύκου.
Στο 32' ο Δούμας θα δώσει στον Χατζηνίκου από δεξιά αυτός θα κάνει σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Καρυοχωρίου,απομακρύνουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.
Στο 33' η Κοζάνη θα διπλασιάσει τα τέρματα της μετά από κόρνερ του Χατζηνίκου και πολύ όμορφη κεφαλιά του Σεκκουλίδη,που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσιτλαχίδη.
Στο 37' δυνατό σουτ του Δούμα η μπάλα άουτ.
Στο 38' ωραίο πλασέ του Δούμα, αποκρούει ενστικτωδώς ο Τσιτλαχίδης,στην επαναφορά πλασέ του Σέχι η μπάλα άουτ.
Στο 40' πλασέ του Αποστολίδη,ωραία πέφτει και αποκρούει ο Τσιτλαχίδης.

Συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων.
Στο 50' εκτέλεση κόρνερ του Χατζηνίκου,ωραία κεφαλιά του Μανακίτσα η μπάλα λίγο άουτ από τα δοκάρια του Τσιτλαχίδη.
Στο 54' μεγάλη ευκαιρία για τον Αθανασιάδη,αφού βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Καρυοχωρίου,και το πλασέ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Στο 55' δυνατό σουτ του Τσαγκαλίδη,η μπάλα ψηλά αουτ.
Στο 58'ωραίο σουτ του Αθανασιάδη,η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 59'ο Τσαγκαλίδης θα σουτάρει δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή του Τσιτλαχίδη,θα πεταχτεί ο τελευταίος και θα αποκρούσει με υπερένταση.
Στο 60' σέντρα του Τσαγκαλίδη,από δεξιά ωραία κεφαλιά του Αποστολίδη και 3-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 75' ο Αθανασιάδης θα πασάρει στον Τσαγκαλίδη,αυτός θα περάσει 2 αμυντικούς με ιδανικό τρόπο θα σουτάρει δυνατά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιτλαχίδη,κάνοντας το 4-0.
Στο 82' ωραία κούρσα από αριστερά με τον Αθανασιάδη,την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον Μανακίτσα,αυτός θα σουτάρει,ο Τσιτλαχίδης θα αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 88' ο Τζερεμές θα πασάρει στον Μανακίτσα,αυτός θα σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή,και πάλι θα αντιδράσει ο πολύ καλός Τσιτλαχίδης και θα διώξει σε κόρνερ.

Έτσι η ομάδα της Κοζάνης την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στο Λιάπειο να παίξει με τον Π.Α.Ο.Κοίλων και να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας , νοιώθοντας την ''καυτή'' ανάσα τόσο του Εορδαικου όσο και του Μακεδονικού Κοζάνης που κέρδισαν αμφότεροι.

Φ.Σ. Κοζάνη (Κώστας Καπετάνος): Μαργαρίτης, Τρομπούκης (46’ Μανακίτσας), Μωυσιάδης (65’ Αξινιάρης), Σεκκουλίδης (65’ Τζαρεμές), Σαββίδης, Ναθαναηλίδης, Τσαγκαλίδης, Αποστολίδης, Δούμας, Σέχι (46’ Αθανασιάσης), Χατζηνίκου


Βέρμιο Καρυοχωριου (ΤσιλφίδηςΧρ.): Τσιτλακίδης,Μούκας, Χαραλαμπίδης, Τσιντός (46’ Μεντεσίδης), Ιγκατιάδης (67’ Ιωσηφίδης Α.), Τσάκος (81’ Ματσιγγαρης), Γεωργιάδης, Χαραλαμπίδης Α., Τσούτσης, Ιωσηφίδης (74’ Αντωνίου), Γκόλης

Διαιτητής: Δεληζήσης
Βοηθοί: Σύκος, Βαρδιάμπαση























Σχόλια