Α' ΕΚΑΣΔΥΜ: Φοίνικας Πτολεμαΐδας- Καστοριά 69-80

Την ευκαιρία να δοκιμαστεί απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο είχε το Σάββατο η ομάδα μας, όπου τα βρήκε δύσκολα για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν λειτούργησε καλά η ομάδα στην άμυνα με αποτέλεσμα να δώσει εύκολα καλάθια και το σκορ να φύγει σε διψήφια διαφορά. Η αστοχία του α' δεκαλέπτου άλλαξε και η ομάδα μας βρήκε σκορ στο β' δεκάλεπτο χωρίς όμως να κόψει το ρυθμό της Καστοριάς.

Μετά την ανάπαυλα η Καστοριά ξαναμπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι όλοι νόμιζαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, η ομάδα μας έβγαλε εγωισμό και πείσμα χωρίς να μπορέσει να καλύψει την αστοχία των υπόλοιπων δεκαλέπτων. 
Συγχαρητήρια στη Καστοριά για τη νίκη. Επόμενος αντίπαλος μας είναι το Άργος Ορεστικό, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. 


Φοίνικας Πτολεμαΐδας (Κυρκοπούλου-Τσολάκης): Σιδηρόπουλος 12, Μπίγγας 7 (1), Κωνσταντινίδης 3 (1), Τούζος 13 (2), Σταυρίδης 2, Τσολάκης 16 (2), Κοτανίδης, Πανίδης 14 (2), Λαφαζανίδης 2, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Εξακουστίδης 

Καστοριά (Καραταγλίδης)Καραβατάκης 8 (2), Ηργής, Πελαγίδης 2,  Τσίμτσιος, Μαρινέλης, Ιατρόπουλος 17, Τερσενιδης 25 (3), Καζαντζίδης 6, Δαραβίγκας 12 (4), Νέστορας 9 Ξάνθης 1, Κορομπίλιας.

Δ.Τ. 

Σχόλια