Προκλητική διαιτησία και ανάρμοστες συμπεριφορές στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Α.Π.Β (Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου) και Φ. Σ Μακεδονικός Σιάτιστας.

Στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο Νεάπολης, επικράτησε η ομάδα της Σιάτιστας και μετά από πολλά λάθη της διαιτησίας που αδίκησε την ομάδα της Νεάπολης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη υπόδειξη πέναλτι προς το τέλος του αγώνα, υπέρ της Νεάπολης, αλλά και απραξία του διαιτητή σε απαράδεκτη συμπεριφορά του Προπονητή της Σιάτιστας απέναντι σε φίλαθλο και πατέρα ποδοσφαιριστή της Α. Π. Β, όπου έπρεπε σύμφωνα με μαρτυρίες να τον αποβάλλει.

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα λόγο της διαιτησίας, προστέθηκε και η ανάρμοστη συμπεριφορά του Προπονητή της ομάδας της Σιάτιστας.
Ο κος αυτός, αφού επί ώρα χλεύαζε και ειρωνευόταν φιλάθλους της ΑΠΒ, χωρίς ίχνος σεβασμού, επιτέθηκε λεκτικά σε πατέρα (ανάπηρο) ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Νεάπολης.

Χωρίς ίχνος σεβασμού απηύθυνε την φράση και μάλιστα με επιθετικότητα :άντε γ@μισου.
Στο άκουσμα της βρισιάς, κάποιοι φίλαθλοι αντέδρασαν έντονα, ενώ κάποια από τα μέλη του Δ. Σ της Α.Π.Β με ψυχραιμία ζήτησαν εξηγήσεις από τον Προπονητή της Σιάτιστας.

Οι εξηγήσεις φυσικά και δεν είχαν κάποια βάση, και το Δ. Σ απαίτησε ΣΕΒΑΣΜΟ ως προς τους φιλάθλους της Νεάπολης και τους ποδοσφαιριστές.

Κλήθηκε η αστυνομία για τον λόγο αποφυγής επεισοδίων, γιατί η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από τον Διαιτητή του αγώνα και την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά του προπονητή της ομάδας της Σιάτιστας, είχε δημιουργήσει μεγάλη ένταση.

Τελικά χάρη στα άτομα του Δ. Σ της Α.Π.Β και της αστυνομίας, έληξε το συμβάν χωρίς περαιτέρω συμπλοκές.

Εν κατακλείδι :
Ποδοσφαιριστές, Προπονητές, Φίλαθλοι, οφείλουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ την έδρα όπου φιλοξενούνται σε κάθε αγώνα.
Το ίδιο ισχύει για όλους.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπως και πολλά άλλα, όπου συμβάλλει στην εκγύμναση του σώματος αλλά και του χαρακτήρα.
Τέτοιου είδους συμπεριφορές όπως του εν λόγω Προπονητή δεν έχουν θέση σ αυτό.
Ας ελπίσουμε ότι η Διοίκηση του Μακεδονικού Σιάτιστας, να εξετάσει τα γεγονότα και να πάρει κάποια θέση για την συμπεριφορά του προπονητή-συνεργάτη της.

Για το ΚΑΛΟ του ποδοσφαίρου αλλά και την ΗΡΕΜΙΑ των φιλάθλων Νεάπολης και Σιάτιστας.
Για ένα Βόιο ενωμένο και δυνατό!

Από τη σελίδα  Βόιο εν οίδα ότι

Σχόλια