Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΦΣ Κοζάνη – Μακεδονικός Κοζάνης | φωτο - βίντεο

Πήρε  δύσκολα το Κοζανίτικο ντέρμπι η Κοζάνη κόντρα στον συμπολίτη Μακεδονικό Κοζάνης με σκορ 1-0 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.



Η Κοζάνη πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης,  αλλά ο Μακεδονικός  που σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο  κέρδισε τις εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο 25λεπτο ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ  με κοντινή κεφαλιά του Κωνσταντίνου Τρομπούκη,  που έκρινε και το παιχνίδι , είχαν δοκάρι με τον Τρομπούκη  και δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ με Σέχι και Αθανασιάδη.

 Μετά το 25λεπτο ο Μακεδονικός ισορρόπησε και άρχισε να επισκέπτεται τα αντίπαλα καρέ με Ματούλα Χατζηζήση Λέκκα να δημιουργούν  ευκαιρίες.


Στο Β' μέρος ο Μακεδονικός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του  και έκλεισε στο μισό γήπεδο την Κοζάνη αναγκάζοντας την σε παθητικό ρόλο .Οι φιλοξενούμενοι  δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες με Λέκκα, Χατζηζήση, Τσικόπουλο, Ματούλα, Γοδενόπουλο χωρίς όμως να μπορέσουν να σημειώσουν ένα γκολ και μοιραία ήρθε η ήττα.



Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού η Κοζάνη τίμησε για την προσφορά τους στην ομάδα  και στο ποδόσφαιρο , τον Τάκη Καραθανάση, Νίκο Ζηνόβιο και Ηλία Τσικόπουλο.

Το φιλμ  του αγώνα 

Στο 9" φάουλ Τραυλού στο δεύτερο δοκάρι , πρώτη κεφαλιά Σεκκουλίδη , δεύτερη Ναθαναηλίδη , και από κοντά με τρίτη κεφαλιά ο Τρομπούκης Κ , τη στέλνει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 13' σουτ Ματούλα σουτ 

Στο 16' φάουλ Τραυλού, η μπάλα θα φτάσει στον Τρομπούκη σουτ από κοντά στο δοκάρι .

Στο 32' δυνατό φάουλ Ματούλα λίγο έξω.

Στο 38' Αθανασιάδης στον Σέχι μέσα στην περιοχή σουτ λίγο έξω.

Στο 41' Τραυλός στον Αθανασιάδη , σουτ  διώχνει ο Ζηνόβιος.

Στο 42' σουτ Τραυλού άουτ.

Στο 52' απ' ευθείας κόρνερ Ματούλα , η μπάλα περνάει παράλληλα από το τέρμα χωρίς να βρεθεί κάποιο πόδι να τη στείλει προς την εστία 

Στο 58" Βατζήκας στον Γκλιάνα, σέντρα συρτή, στο δεύτερο δοκάρι ο Χατζηζήσης σουτ με προβολή αυτοθυσίας κόβει ο αμυντικός.

Στο 60' σέντρα του Γοδενόπουλου ο Χατζηζήσης αφύλαχτος σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή αργει να σουτάρει και χάνεται η ευκαιρία 

Στο 67" πλάγιο Γοδενόπουλου , πρώτο σουτ Γκλιανα , δεύτερο σουτ Ματούλα , αποκρούει ο Μαργαρίτης .

Στο 78' δυνατό σουτ Λέκκα , πέφτει και σώζει πάλι ο Μαργαρίτης .

Στο 88' κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στον Τζούτζα. 

Στο 91' φάουλ Ματούλα στην καρδιά της άμυνας της Κοζάνης κεφαλιά Τσικόπουλου σε καλή θέση ο Μαργαρίτης σώζει την εστία του .



ΦΣ Κοζάνη (Καπετάνος Κ.):  Μαργαρίτης, Τρομπούκης Κ. (63' Τζηνίκου), Μωυσιάδης, Σεκκουλίδης, Σαββίδης, Μπαλίτσας, Ναθαναηλίδης (53' Τζερεμές), Δούμας, Τραυλός (65' Αποστολίδης), Σέχι (46' Χατζής), Αθανασιάδης.  



Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Δ.): Ζηνόβιος Σ., Γοδενόπουλος, Τσικόπουλος, Ζηνόβιος Ν., Τρομπούκης (86' Καζαντσίδης), Μουρατίδης (46' Βατζήκας), Τζούτζας, Λέκα, Δούμας (46' Γκλιάνας), Χατζηζήσης, Ματούλας.



Διαιτητής: Πανυτσίδης
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Μπαλιάκας



Σχόλια