Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ηρακλής Δρεπάνου – Δόξα Βερμίου Πύργων 0-3 | φωτο - βίντεο

Παλληκαρίσιο διπλό μέσα στον δυνατό Ηρακλή Δρεπάνου πήραν οι Πύργοι με σκορ 0-3 
Το παιχνίδι έγινε σ ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις κινήσεις των 22 ποδοσφαιριστών και κάτω από συνεχή βροχή. 



Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πέτυχαν τρία γκολ, είχαν δοκάρι και έχασαν  καλές  ευκαιρίες. 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο   σαφώς βελτιωμένοι και προσπάθησαν να  γυρίσουν το εις βάρος τους 0-2 που είχε δημιουργηθεί από το ημίχρονο είχαν με τη σειρά τους ευκαιρίες  κι ένα δοκάρι  αλλά δε μπόρεσαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα που θα τους έβαζε ξανά  μέσα στο παιχνίδι. 
Με τη λήξη του παιχνιδιού οι Πύργοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-3 παίρνοντας μια δίκαιη όσο και σημαντική νίκη που τους κρατάει κοντά στην πρώτη θέση (30 βαθμούς η Άρδασσα,  27 οι Πύργοι και πιο πίσω ο Ατρόμητος με 25 βαθμούς).

Το φιλμ του αγώνα
Στο  7' ο Παπαδόπουλος σπάει στον Γρηγοριάδη σουτ άουτ 
Στο 14' σέντρα του Πεσιρίδη μέσα στην περιοχή ο Χαριτίδης από πλάγια πλασέ η μπάλα θα βρει πόδι αμυντικού και θα καταλήξει αργά αργά στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 18' ο Γκιούρος στρώνει στον Hoha σουτ στο οριζόντιο δοκάρι 
Στο 24' σουτ του Αποστολίδη ωραία διώχνει ο Γκρος 
Στο 26' σέντρα Χαριτίδη  μέσα στην περιοχή θα πεταχτεί  ο   Hoha και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ) .
Στο 44' ωραία ατομική ενέργεια Παπαδόπουλου , θα μπει στην περιοχή σουτ αποκρούει ο Γκρος.
Στο 49' αλλεπάλληλα σουτ στην περιοχή του Δρεπάνου κόντρες η μπάλα στον Γρηγοριάδη σουτ , άουτ 
Στο 52' ο Γκιούρος θα σουτάρει έξω από την περιοχή , κόντρα η μπάλα στον Αποστολίδη νέο σουτ αποκρούει ο Γκρος.
Στο 55' ο Γκιούρος στον Παπαδόπουλο που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά θα σημειωθεί από τον επόπτη οφσάιντ .
Στο 58' σουτ του Διαμαντίδη μπλοκάρει ο Άτσου.
Στο 61' ο Βασιλειάδης στον Διαμαντίδη πλασέ λίγο έξω .
Στο 72' ο Νίκου στον Παπαδόπουλο που θα πλασάρει από κοντά η μπάλα θα κολλήσει στις λάσπες λίγο πριν την τελική γραμμή και θα μπλοκάρει ο Γκρος.
Στο 84' ο Αδαμίδης στον Βασιλειάδη, σουτ,  η μπάλα θα κολλήσει στις λάσπες και θα διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Το κόρνερ ο Αδαμίδης, η μπάλα στο  πρώτο κάθετο δοκάρι. 
Στο 86' ο Νίκου μέσα στην περιοχή σουτ ,άουτ 

Στο 90' ο Αποστολίδης ωραία στον Χαριτίδης που θα μπει στην περιοχή και με σουτ θα γράψει το τελικό 0-3.


Ηρακλής Δρεπάνου (Τσαουσίδης): Γκρος, Γεωργιάδης, Αδαμίδης Π., Βερροιόπουλος, Ανδραλής, Μωυσίδης, Διαμαντίδης (77’ Καλτσούνης), Ελευθεριάδης (55’Λουμπουτσκός), Βασιλειάδης, Μιχαϊληκ, Αδαμίδης Σ.(55’Ορφανίδης). 



Δόξα Βερμίου Πύργων (Καραγεωργίου): Άτσου, Πεσιρίδης Π. (60’ Νίκου Ι.), Νίκου Γ., Πεσιρίδης Δ., Hoxha, Βαγκόπουλος, Αποστολίδης, Χαριτίδης, Παπαδόπουλος, Γκιούρος (73’ Ορφανίδης), Γρηγοριάδης.

Διαιτητής: Σουλίδης
Βοηθοί: Μπαλιάκας, Πανυτσίδου




Σχόλια