Β' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΣ Βελβεντό - Αστραπή Κλείτου 2-1


Μεγάλη νίκη για το Βελβεντό  απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Κλείτου με σκορ 2-1. Το παιχνίδι διεξήχθη  κάτω από συνεχή βροχή κάνοντας το έργο των ποδοσφαιριστών πολύ δύσκολο. 


Το φιλμ
2ο λεπτό :  Από γύρισμα του Γεωργίου από τα δεξιά,   μπέρδεμα τερματοφύλακα με αμυντικούς  αλλά η μπάλα δεν θα περάσει την γραμμή σύμφωνα με τον πρώτο βοηθό .

7ο λεπτό :  Σουτ Κεΐσογλου εκτός περιοχής , ψηλά άουτ.

9ο λεπτό :  Κάθετη Ευαγγελόπουλου στον Γεωργίου, ο τελευταίος θα περάσει τον τερματοφύλακα ,θα γυρίσει στον Χατζήνα που σε κενή εστία θα σουτάρει ψηλά άουτ χάνοντας σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

21ο λεπτό : Δυνατό πλασέ του Παπαδόπουλου για το Κλείτος εκτός περιοχής η μπάλα θα περάσει ψηλά άουτ.

23ο λεπτό  :  Δυνατό σουτ του  Χουιλίδη  από 30 μέτρα  θα μπλοκάρει ο Καραγκιόζης

34ο λεπτό :  Προσπάθεια του Ευαγγελόπουλου από αριστερά θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα  Λαζαρίδη και με πλασέ θα ανοίξει το σκορ. 1 - 0.

43ο λεπτό :  Συρτή σέντρα του Κυριακίδη και ο Παπαδόπουλος ανενόχλητος από κοντά θα ισοφαρίσει σε 1 - 1.

53ο λεπτό :  Σουτ Ευαγγελόπουλου από αριστερά θα διώξει σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.

55ο λεπτό :  Πέναλτι για το Βελβεντό σε ανατροπή του Κεΐσογλου από τον τερματοφύλακα Λαζαρίδη. Θα το εκτελέσει ο ίδιος  και ο Λαζαρίδης θα πέσει σωστά στην αριστερή του γωνία και θα σώσει την ομάδα του από δεύτερο τέρμα.

81ο λεπτό :  Πλασέ Ευαγγελόπουλου ,θα διώξει ο Λαζαρίδης και ο Cela  από το ημικύκλιο του κέντρου με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κρεμάσει τον Λαζαρίδη και θα κάνει το 2 - 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

89ο λεπτό : Προσπάθεια του Παπαδόπουλου από δεξιά,θα μπει στην περιοχή  θα σουτάρει από καλή θέση και ο Καραγκιόζης θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΑΣ Βελβεντό  ( Ζαφειρίου )  Καραγκιόζης, Σακελαρης, Παπατσιαρας, Τσιάμης, Παπαπλιούρας, Αργυρόπουλος, Κεΐσογλου, Νέστορας, Γεωργίου, Ευαγγελόπουλος, Χατζήνας . ( 80ο λεπτό Cela ).


Αστραπή Κλείτου ( Σιδηρόπουλος ) :  Λαζαρίδης, Χουϊλίδης, Νεστόπουλος, Ντάμαλης, Κεχαΐδης, Σάλλα, Κυριακίδης Δ., Κυριακίδης Π., Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Λαβαντσιώτης. ( 57ο λεπτό Τσαβδαρίδης).

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Κρικέλη, Παπαδόπουλος Θ., Τυριακίδου.



Σχόλια