Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Δόξα Βερμίου Πύργων – Κοζάνη 2004 1-0 | βίντεο

Στις καθυστερήσεις οι Πύργοι έκαμψαν τη σθεναρή αντίσταση της Κοζάνης 2004 


 βίντεο: Εύη Φωτιάδου 

Στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων η Δόξα Βερμίου Πύργων  σκοράροντας στο 97΄ έκαμψε την σθεναρή αντίσταση της Κοζάνης  2004  και πήρε  την πολύτιμη  νίκη με 1-0 που την  κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς που έγινε σ’  ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. 

Οι φιλοξενούμενοι  στάθηκαν  πολύ καλά και η ήττα με τον τρόπο που ήρθε στις καθυστερήσεις τους αφήνει μια πικρία. 

Οι γηπεδούχοι  είχαν  περισσότερο κατοχή έχασαν ευκαιρίες με Παπαδόπουλο,  Αποστολίδη  με κυριότερες τα δύο δοκάρια με τον Γκιούρο (στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά σημειώθηκε από τον βοηθό οφσάιντ) και τον Γρηγοριάδη   και σημείωσαν το χρυσό γκολ στο 97' με κοντινό πλασέ του  Αποστολίδη που πήρε το "ριμπάουντ" ύστερα από σουτ του Χαριτίδη και πολύ καλή απόκρουση του Παπαευθυμίου.

Η Κοζάνη  2004 καλά οργανωμένη αμυντικά  δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των Πύργων και  προσπαθούσε από την άλλη να βγει στην επίθεση και να απειλήσει  κυρίως  με τον Μπισιούκη,  Αντωνιάδη  Αποστόλη και Αποστολίδη. Με τη λήξη του παιχνιδιού ο κ. Σπυριάδης έδειξε κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Κοζάνης 2004, Βουνοτρυπίδη για έντονη διαμαρτυρία. 

Στο τέλος του παιχνιδιού οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων εξέφρασαν κάποια  παράπονα για τα περισσότερα λεπτά καθυστέρησης  που κράτησε ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Τέλος η διοίκηση της Κοζάνης 2004 ευχαριστεί την ομάδα των Πύργων για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας και υπόσχονται ότι ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο.
Τέτοιες άριστες  συμπεριφορές προάγουν το άθλημα του ποδοσφαίρου. 




Διαιτητής: Σπυριάδης
Βοηθοί: Παπαδόπουλος Μ., Σάκκος



Σχόλια