Πρόγραμμα αγώνων ΕΚΑΣΔΥΜ 21/12/2019

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα μας δίνετε η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην Κοζάνη, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια εφήβων της χρονιάς, ανάμεσα στην Α.Ε. Διόσκουροι Κοζάνης και τον Πρωτέα Γρεβενών το Σάββατο στις 16.00.

Το διακύβευμα του αγώνα είναι η 1η θέση στον όμιλο και απευθείας πρόκριση στο Final 4 των εφήβων με τις 2 ομάδες να χωρίζουν 6 πόντοι υπέρ του Πρωτέα από τον 1ο αγώνα. Όσοι πιστοί της καλαθοσφαίρισης προσέλθετε. Σίγουρα το θέαμα που θα μας προσφέρουν τα παιδιά και των 2 ομάδων θα είναι αντάξιο των προσδοκιών καθώς υπάρχει πολύ ταλέντο σε αυτές.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του σαββατοκύριακου έχουμε το ανδρικό των Διόσκουρων να αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Κοζάνης, με τις 2 ομάδες να προέρχονται από μεγάλες νίκες, την Κυριακή στις 20.15.
Τα κοζανίτικο ντέρμπυ συνεχίζονται με τον Ηρακλή κοζάνης που έχει πάρει τα πάνω του να αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο σε έναν αγώνα που ο χαμένος θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.
Ο Λασσάνης θα πάει στην δύσκολη έδρα του Φοίνικα Πτολεμαΐδας σε έναν αγώνα χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Το Βελβεντό υποδέχεται το αήττητο Άργος ενώ η Καστοριά τον ΑΠΣ-Αρίων με φαβορί τις Καστοριανές ομάδες.
Τέλος ο Κεραυνός θα αναμετρηθεί με την Σιάτιστα.
www.dioskouroibc.gr

Σχόλια