Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΦΣ Κοζάνη - Μακεδονικός Σιάτιστας 3-0 | φωτο - βίντεο

Ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του επικίνδυνου Μακεδονικού Σιάτιστας η Κοζάνη και πήρε αέρα 4 πόντων από την δεύτερη στη βαθμολογία Αιανή.

Η Κοζάνη χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση έπεσε απέναντι  σε μια αξιόμαχη ομάδα αλλά κατάφερε με δύο εύστοχα  πέναλτι  του Δούμα και ένα ωραίο γκολ του Σέχι να πάρει τη νίκη   με σκορ 3-0. 




Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 32ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ζαγκουντίνου.



Το φιλμ του αγώνα 
Στο 2' σέντρα Μωυσιάδη , κεφαλιά Σέχι άουτ. 
Στο 6' σουτ Μανακίτσα λίγο έξω.
Στο 23' στη αντεπίθεση μόνος ο Δούμας , προλαβαίνει με έξοδο ο Τσιούκρας και διώχνει σε πλάγιο Δυνατό  πλάγιο του Μανακίτσα η μπάλα θα φτάσει στον Τζερεμέ , σουτ λίγο έξω.
Στο 25' ο Σέχι θα βρεθεί στο έδαφος σε μια μονομαχία με τον Νασιόπουλο και θα κερδίσει πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες των φιλοξενουμενων.
Το πέναλτι εκτελεί ο Δούμας για το 1-0 .
Στο 26' σέντρα σουτ Σαπνάρα μέσα στη μικρή περιοχή διώχνει ο Τρομπούκης.
Στο 48' σουτ Μπούρτσου άουτ.
Στο 56' φάουλ Τσακνάκη μέσα στην περιοχή δε μπορεί να διώξει ο Μαργαρίτης , σύγχυση ,  αλλά οι αμυντικοί της Κοζάνης καταφέρνουν να απομακρύνουν τον κίνδυνο.
Στο 64' ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή του Σέχι , ο Τσιούκρας διώχνει , η μπάλα φτάνει πάλι στον Σέχι που βρίσκεται στο έδαφος, πέναλτι ζητούν οι της Κοζάνης , ο κ. Ζούγρας  συνεχίζει το παιχνίδι.
Στο 66' σέντρα Δούμα κεφαλιά πάσα Αθανασιάδη στον Μανακίτσα , σουτ λίγο έξω .
Στο 68' κόρνερ Σέχι , κεφαλιά Δούμα, άουτ. 
Στο 71' κούρσα του Αθανασιάδη θα μπει στην περιοχή και θα κερδίσει πέναλτι .Το πέναλτι εκτελεί πάλι εύστοχα ο Δούμας και σημειώνει το 2-0.
Στο 76' σέντρα σουτ Σεκκουλίδη , αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Τσιούκρας 
Στο 78' ο Τσιαούσης , στον Μπούρτσο μέσα από την περιοχή αυτός  και πλάγια  θα πιάσει το σουτ η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι .
Στο 89' σέντρα Μωυσιάδη , και με  ωραία κεφαλιά ο Σέχι θα γράψει το τελικό 3-0 για την Κοζάνη 

Κοζάνη (Καπετάνος Κ.):  Μαργαρίτης, Τρομπούκης (46' Αξινιάρης), Μωυσιάδης, Καλαϊτζόπουλος, Σεκκουλίδης , Μπαλίτσας(74' Τσαγκαλίδης), Μανακίτσας, Τζερεμές(62' Αποστολίδης )Χατζηνίκου (59' Αθανασιάδης),  Σέχι , Δούμας.

Μακεδονικός Σιάτιστας (Βόλτσης  Θ.): Τσιούκρας, Σαπνάρας(82' Ντέρος), Ζαγκουντίνος, Αργύρης (46' Τσιαούσης),  Τσιούκρας, Κατσαντώνης, Τσακνάκης, Νασιόπουλος, Μαλούτας(88' Τσίτσας), Μπούρτσος, Μέτκαρης (35' Σελέτης).



Διαιτητής: Ζούγρας 
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης 






Σχόλια