ΕΚΑΣΔΥΜ: Ελπίδα Περδίκκα - Αναγέννηση Σερβίων 50-94

Ακόμα μια νίκη για την ομάδα των ανδρών της Αναγέννησης. Το Σάββατο το βράδυ η ομάδα των Σερβίων αντιμετώπισε στο Κ.Γ. Πτολεμαΐδας την αντίστοιχη του Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα.
Από το πρώτο λεπτό τα παιδιά του κόουτς Παρδαλιού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και παίζοντας πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με διάφορα 19 πόντων (11-30). 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ρυθμόςτων Σερβίων  έπεσε και έτσι η διαφορά παρέμεινε σταθερή (27-47). Μετά την ανάπαυλα οι παίκτες της Αναγέννησης ξαναβρήκαν λύσεις σε επίθεση και βγάζοντας καλές άμυνες η διαφορά αυξήθηκε (41-73). 

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και παρά το εκτεταμένο rotation που έκανε ο κόουτς η διαφορά αυξήθηκε και άλλο (τελικό σκορ 50-94). Έτσι η ομάδα μας παραμένει η μόνη αήττητη στην κατηγορία. 

Επόμενος αγώνας για την Αναγέννηση Σερβίων εντός έδρας απέναντι στην ομάδα του Αίαντα Αμυνταίου.

Ελπίδα Περδίκκα : ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Χ. 9, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Α. 14 (2), ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Π. 12, ΤΑΡΓΟΝΤΣΙΔΗΣ Α. 4, ΜΙΧΟΣ Γ. 4, ΤΟΥΛΟΥΜΕΝΙΔΗΣ Ζ. 1, ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΣΟΓΛΟΥ Α. 3(1), ΘΕΜΕΛΙ Α. 3(1).

Αναγέννηση Σερβίων : ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ Κ. 5, ΠΑΠΑΪΔΗΣ Ε. 20, ΝΗΤΣΙΟΣ Β. 8, ΓΚΑΝΑΪ Ε. 2, ΤΡΑΓΙΑΣ Ε. 25(6), ΤΣΙΡΕΚΑΣ Ι. 13(1), ΚΑΚΛΙΔΗΣ Β. 13(3), ΛΑΣΠΑΣ Γ. 4, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Ε. 2, ΒΕΚΙΟΣ Χ. 2.

 anagennisiservion

Σχόλια