Σκεφτείτε λοιπόν ΕΠΣ και διαιτητές ... τι φταίει και προσπαθήστε να το διορθώσετε ΙΣΩΣ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ | φωτο

Αυτή την ώρα θα έπρεπε να ήμασταν στο γήπεδο να βλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα την ομάδα του χωριού μας να κοιτάμε τον ΜΑΚΗ τον ΠΑΣΧΑΛΗ ,τον ΓΙΩΡΓΟ ,τον ΓΙΑΝΝΗ τον ΘΕΟΔΩΡΟ και όλα τα παιδιά που αγωνίζονταν με πάθος για την φανέλα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ μας, να φωνάζουμε συνθήματα να κοιτάμε το ρολόι με αγωνία να κουνάμε το κασκόλ μας να ξεσπάμε στις νίκες να κλαίμε στις ήττες .
Αυτά όλα τα συναισθήματα δυστυχώς κύριοι από εδώ και πέρα μας τα στερείτε. Η απόφαση ήταν δύσκολη αλλά ήταν και μονόδρομος ΝΑΙ λοιπόν κύριοι καταφέρατε να διαλύσετε την ομάδα μας στερέψατε την υπομονή μας σαν διοίκηση γκρεμίσατε τα όνειρα και την χαρά μας για ένας ιστορικό σύλλογο.

 Σκεφτείτε λοιπόν τι θα κάνετε τώρα που 9 άτομα παρατάνε τα διοικητικά τους καθήκοντα γιατί βαρέθηκαν να βλέπουν θέατρο σκιών κάθε Κυριακή . Έχουν φαγωθεί ο Άγιος έριξε τόσα λεφτά τόσα χρόνια και δεν έχει κάνει τίποτα και;;;; 

Δικά τους ήταν ή δικά σας;; 
Σας πειράζει που φέραμε οι ομάδες του Δήμου Αμυνταίου τέτοιους παίχτες που ανέβασαν επίπεδο το πρωταθλημα ΣΑΣ (δεν υποτιμάμε τους ποδοσφαιριστές του νομού έχουν αγωνιστεί για τη φανέλα μας );;;

Η μήπως ήταν κακό που στις εκλογές μοιράσαμε τις ψήφους μας σε άτομα που πιστεύαμε πως αξίζουν να διοικήσουν την ΕΠΣΦ ώστε να αλλάξει κάτι;;; 

Τελικά σύμφωνα με τα λεγόμενα σας κάναμε πολλά λάθη άραγε κάνουμε-κάναμε κάτι σωστό αυτά τα χρόνια ;; 
Αυτή μάλλον είναι η τιμωρία μας;; Μπορεί να γελάτε αλλά σκεφτείτε διαιτητές και ΕΠΣΦ το τι γίνεται τα τελευταία χρόνια . 

Σκεφτείτε τι θα γίνει από εδώ και πέρα εμείς κύριοι παραιτούμαστε η ομάδα ανήκει στο χωριό και με τους κατοίκους θα τα βρείτε από εδώ και πέρα( ελπίζουμε να ασχοληθεί κάποιος από την αρχή).. 

Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες για να σας θυμήσουμε το τι εστί ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ για εμάς και τι σημαίνει να ακολουθείς την ομάδα σου στο τοπικό άλλωστε δεν ειναι τυχαίο που όλλες οι ομάδες αυξάνουν το εισιτήριο στο μεταξύ μας παιχνίδι έχουν δίκιο άλωστε γιατί τόσα χρόνια αποδείξαμε πως ο κόσμος μας μας ακολουθεί παντού.. 

Σκεφτείτε λοιπόν εκει πάνω (επς και διαιτητές) τι φταίει και προσπαθήστε να το διορθώσετε ΙΣΩΣ ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. 
Καλη συνέχεια κύριοι στο έργο σας εμείς σας ευχαριστούμε αλλά δυστυχώς δεν θα πάρουμε άλλο..










Σχόλια