Διόσκουροι Κοζάνης: Παρουσίαση των ακαδημιών που επιλέχθηκαν από την ΟΠΑΠ Α.Ε. | φωτο - βίντεο

Οι Διόσκουροι Κοζάνης παραβρέθηκαν στην φαντασμαγορική εκδήλωση όπου παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στην Αθήνα οι Ακαδημίες μπάσκετ που επιλέχθηκαν από την ΟΠΑΠ Α.Ε.


Επίσης παρέστησαν κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό αλλά και από το χώρο του μπάσκετ, όπως Σπύρος Φωκάς, Α΄ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο, Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Σάκης Ρουβάς, Καμίλ Ζίγκλερ, Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Γιώργο Βόβορα, και πλήθος αθλητών του μπάσκετ όπως τους Μπεν Μπέντιλ, Γιάννη Παπαγιάννη και Ιωάννη Παπαπέτρου, Ευθύμη Ρεντζιά, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Εβίνα Μάλτση, πρώην διεθνής καλαθοσφαιρίστρια, Δημήτρης Παπανικολάου, Δήμος Ντικούδης και Αλέξανδρος Κυρίτσης .

Η επιλογή έγινε μέσα από μία διεξοδική και απόλυτα διαφανή διαδικασία με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

Οι Διόσκουροι Κοζάνης είναι ανάμεσα στις 50 Αθλητικές Ακαδημίες μπάσκετ της χώρας και τα παιδιά του συλλόγου θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:
• Προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα.
• Επιστημονική υποστήριξη από εξειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους.
• Υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό.
• Ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.
• Συμμετοχή σε μεγάλες αθλητικές γιορτές, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
• Επιπλέον, οι γονείς/κηδεμόνες των παιδιών συμμετέχουν σε σεμινάρια και βιωματικές δραστηριότητες, που αφορούν κυρίως θέματα ψυχολογίας και διατροφής.

Ο Πρόεδρος Βλαχόπουλος Δημήτριος εκφράζει εκ μέρους του συνόλου της ομάδας των Διόσκουρων τις ευχαριστίες προς την ΟΠΑΠ Α.Ε. Η ομάδα μας θα ακολουθήσει αυτήν την σοβαρή συλλογική προσπάθεια που γίνεται για τον εκσυγχρονισμό των Ακαδημιών με στόχο οι αθλητές μας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Θα κλείσουμε με τα λόγια του Antoine de saint exupery : ¨Η αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.¨

περισσότερες φωτο και βίντεο ΕΔΩ
Δείτε εδώ τη λίστα με τις 50 ακαδημίες μπάσκετ που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα.

Σχόλια