Christmas Training Camp ΕΠΣ Γρεβενών - ΠΑΕ ΠΑΟΚ | φωτο - βίντεο

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με παιχνίδια δεξιοτήτων, ακριβείας, στόχου, ατομικά και ομαδικά, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Γρεβενών σε συνεργασία με την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. , στο Ενωσιακό γήπεδο, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Γρεβενών, ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό της περιοχής μας που έδωσε μαζικά το παρών στην σημερινή εκδήλωση της Ακαδημίας μας και συμμετείχε ενεργά, με κόσμια συμπεριφορά σε όλες τις δραστηριότητες που ήταν προγραμματισμένες !

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με διαγωνισμούς και πλούσια δώρα, η οποία περιελάμβανε για πρώτη φορά προπονητικό Camp υπό την επίβλεψη των κ. Λαγωνίδη και κ. Αβραμίδη, προπονητικού επιτελείου των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η φυσική παρουσία τους, το έντονο ενδιαφέρον τους και η προοπτική συνεργασίας σε πολύπλευρα επίπεδα με την Ακαδημία μας, δίνει κίνητρο και όραμα σε όλα τα παιδιά της περιοχής μας και τις οικογένειες τους, να ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αφορμή είναι η Ακαδημία μας. Ελάτε να αλλάξουμε, την κοινωνία μας !
Καλές γιορτές, με σωματική και ψυχική υγεία σε όλους !

Μεγαλώνουμε μαζί σας...


 greveniotis.gr

Σχόλια