Με ένα χάλκινο και μία πέμπτη θέση ολοκληρώθηκε η προσπάθεια των αθλητριών της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο open europian children championship 2019 |φωτο

Με ένα χάλκινο και μία πέμπτη θέση ολοκληρώθηκε η προσπάθεια των αθλητριών της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης  στο open europian children championship 2019 .Ο λόγος για την Μυλωνά Γεωργία τού Θεοδώρου και της Χαρούλας που κατάφερε μετά απο δύο αγώνες να κατακτήσει την Πέμπτη θέση η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ηττήθηκε απο την Ιταλίδα πρωταθλήτρια που πήρε και το Χρυσό της κατηγορίας -39 kg , το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στην ίδια κατηγορία η Χρυσούλα Σταυριάνα Αλμασίδου του Χρήστου και της Αναστασίας μετά απο τρείς αγώνες με, Γερμανία , Αγγλία, Ουκρανία.


Να ευχαριστούμε το φίλο και προπονητή του Α.Σ. Λάρισας Ιακωβάκη Απόστολο για την καθοδήγηση τής Αθλήτριας μας Αλμασίδου στον τρίτο Αγώνα !!!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συγχαίρει τις αθλήτριες τού για την συμμετοχή και την διάκριση τούς σε ένα αρκετά ανταγωνιστικο πρωτάθλημα όπου συμμετείχαν πολλές Εθνικές ομάδες και σύλλογοι από όλη την Ευρώπη !!!









Σχόλια