Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Τιτάν Σερβίων - ΦΣ Κοζάνη 0-3 | φωτο - βίντεο

Με το ίδιο σκορ του πρώτου γύρου η Κοζάνη πέρασε από τα Σέρβια και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης με 43 βαθμούς, 6 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Μακεδονικό Κοζάνης και 9 από τον Αλιάκμωνα Αιανής.


Η ομάδα του Κώστα Καπετάνου δεν έδειξε επηρεασμένη από τον ετήσιο χορό του συλλόγου την προηγούμενη βραδιά, πήρε τα ηνία του αγώνα από την αρχή και επιβλήθηκε σχετικά άνετα.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από τέσσερα χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αντίθετα ο Τιτάνας μπήκε σε περιπέτειες μετά τα αποτέλεσματα της 16ης αγωνιστικής, ιδιαίτερα μετά την νίκη του Καρυοχωρίου στην Χαραυγή.



Η ομάδα των Σερβίων έχει 10 βαθμούς, 9 έχουν ο ΠΑΟΚ Κοίλων κι ο Ηρακλής Πτολεμαϊδας που αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο μεταξύ τους παιχνίδι και με 8 στην τελευταία θέση βρίσκεται το Καρυοχώρι.

Το παιχνίδι στο γήπεδο Σερβίων ήταν σχετικά καλό κι έγινε σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς δυνατά ή αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.



Η Κοζάνη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ ο Τιτάνας μόνο στο πρώτο ημίχρονο μπόρεσε να πλησιάσει στην αντίπαλη περιοχή.

Το σκορ άνοιξε στο 15' με ένα υπέροχο γκολ που πέτυχε ο Ηλίας Τσαγκαλίδης με βολέ από 30 μέτρα στο "Γ" της εστίας.

Στην συνέχεια η Κοζάνη είχε την κατοχή και κάποιες μικροευκαιρίες ενώ ο Τιτάνας βρέθηκε κι αυτός σε δυό-τρεις περιπτώσεις στην περιοχή της Κοζάνης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με την Κοζάνη να ανεβάζει την απόδοση της και να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες ενώ ο Τιτάνας δεν μπόρεσε να απειλήσει τους ερυθρόλευκους.

Στο 47' μεγάλη ευκαιρία του Δούμα που πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Παρασκευά αλλά με κεφαλιά την έστειλε άουτ.


Στο 50' έγινε το 0-2 μετά από σέντρα του Αθανασιάδη από δεξιά, σουτ του Δούμα και νέο σουτ του Σερβιώτη Σάκη Τσικόπουλου που δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Στο 52' πάσα του Σέχι και σουτ του Τσαγκαλίδη από καλή θέση απέκρουσε δύσκολα ο Παρασκευάς ενώ στο 55' μετά από ωραίο συνδυασμό της Κοζάνης και σέντρα του Τρομπούκη ο Τσαγκαλίδης έκανε την δυνατή κεφαλιά άουτ.

Στο 62' ο Σέχι εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα του Τιτάνα αλλά ο Παρασκευάς απέκρουσε σωτήρια το σουτ του επιθετικού της Κοζάνης.


Το σκορ έκλεισε στο 75' μετά από φάουλ-σέντρα του Τσαγκαλίδη, προσωρινή απόκρουση των αμυντικών και ωραίο σουτ του Στάθη Αθανασιάδη έξω από την περιοχή που πήγε στην γωνία της εστίας.

Στα τελευταία λεπτά, με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί, οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα χωρίς όμως να σημειωθούν περισσότερα τέρματα.

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Γιάννης Παρασκευάς): Παρασκευάς, Μέτκο (75' Νέστορας), Πράσσος (86' Γκίνι), Κακαφίκας, Δουβαρτζίδης, Σαλτσίδης, Ράπτης, Περ. Παπαδόπουλος, Παπαστέργιος (65' Δήμος), Μπάκανος, Χρυσοστομίδης (79' Γούτας).

ΚΟΖΑΝΗ (Κώστας Καπετάνος): Παντός, Κ. Τρομπούκης, Μωϋσιάδης, Σεκκουλίδης, Μανακίτσας, Σαββίδης, Αθανασιάδης, Τσαγκαλίδης (80' Ναθαναηλίδης), Δούμας (80' Χατζηνίκου), Αθ. Τσικόπουλος (57' Τραπεζανλίδης), Σέχι (72' Μπαλίτσας).

Διαιτητής: Τσέτσιλας
Βοηθοί: Φαλτάκας, Μωυσιάδης (ΣΔ Γρεβενών)
Παρατηρητής: Κορυφίδης Π.



Σχόλια