Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ηρακλής Πτολεμαΐδας - ΦΣ Κοζάνη 1-7



Ακόμα σκοράρει η Κοζάνη .. Σα δυνατός αέρας πέρασε από την Πτολεμαΐδα


Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Κοζάνη ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της,  για το 2020,  περνώντας εύκολα από τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή Πτολεμαΐδας με το ευρύ 1-7.

Οι κόκκινοι έχοντας στο μυαλό τους τα προηγούμενα δύο χρόνια που γνώρισαν ισάριθμες ήττες από τον Ηρακλή,  οι οποίες της στέρησαν την άνοδο στη Γ' εθνική ξεκίνησαν δυνατά και με σοβαρότητα τον αγώνα με ωραίες εναλλαγές της μπάλας και με ευστοχία στην τελική προσπάθεια, δεν άφησαν ούτε δευτερόλεπτο στους γηπεδούχους να σκεφτούν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Μόλις στο 2' κόρνερ του Τσαγκαλίδη, ο Σεκουλίδης με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή στέλνει τη μπάλα λίγο επάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τάλη.
Στο 10' στο ντεμπούτο του με την Κοζάνη ο Μπάμπης Τραπεζανλίδης, έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραία πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Αθανασιάδη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την Κοζάνη .
Στο 12' νέα επίθεση για την Κοζανη, ο Αθανασιάδης έκανε τη σέντρα από δεξιά , οι αμυντικοί δε θα διώξουν καλά , η μπάλα στον Δούμα που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.
Στο 18' πάσα Τραπενζαλίδη βγάζει τετ α τετ τον Μπαλίτσα  και με δυνατό σουτ κάνει το 0-3.
Στο 22' ωραίο ένα-δύο  Δούμα, Τραπεζανλίδη δυνατό σουτ του Τραπεζανλίδη ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-4 σημειώνοντας  το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της Κοζάνης .
Στο 32' σέντρα Μωυσιάδη,  κεφαλιά Δούμα και το σκορ στο 0-5.
Στο 34' ωραίο σουτ του Ράντζογλου μέσα από την περιοχή μειώνει το σκορ στο 1-5.
Στο 42' ωραία προσπάθεια του Αθανασιάδη που θα περάσει όποιον  βρει μπροστά του και με δυνατό σουτ θα γράψει το 1-6 , σκορ που ήταν και  ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Καπετάνος, έκανε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές.
Στο 50' ωραία προσπάθεια του Σέχι θα περάσει  τρεις αντιπάλους θα δώσει ωραία πάσα στον Τρομπούκη, αυτός θα σουτάρει για να διώξει σε κόρνερ ο Τάκης.
Στο 56' ο Ναθαναηλίδης, στον Σέχι , αυτός ωραία ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ είναι αδύναμο και μπλοκάρει ο Τάλης.
Στο 70' και 75' ο Χατζηνίκου με ωραίες προσπάθειες δε  μπόρεσε όμως  να  χριστεί σκόρερ με τον Τάλη να κρατάει το 1-6.
Στο 84' η άλλη μεταγραφή της Κοζάνης ο Σάκης Τσικόπουλος στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα θα ανοίξει λογαριασμό στα γκολ , όταν με ωραία μπαλιά τρύπα του Χατζηνίκου βγήκε τετ α τετ και με πλασέ έγραψε το 1-7

Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Πανίδης Γρ.):  Τάλης, Λιάμης, Παπάς (46' Χιμολλάρι), Πατσίκας, Παπαδόπουλος (63' Σκόντας) Λεμονής , Σαπαλίδης(46' Παπακοσμάς), Γιαννιός, Μαρνασίδης, Ράντζογλου (77' Σακοράφας), Μαντζόπουλος.

ΦΣ Κοζάνη (Καπετάνος Κ.): Μαργαρίτης (46' Μπίκος), Τρομπούκης, Μωυσιάδης, Σεκουλίδης, Καλαϊτζόπουλος, Μπαλίτσας (46' Ναθαναηλίδης), Αθαναδιαδης(46' Χατζηνίκου), Τσαγκαλίδης, Δουμας, Σέχι, Τραπεζανλίδης(46' Τσικόπουλος).

Διαιτητής : Κεχαγιάς
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Πανυτσίδου


ρεπορτάζ: Β.Μ.

Σχόλια