Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Ακρίτες Κοζάνης 7-2



Σε μια ηλιόλουστη Πτολεμαΐδα, ο Ατρόμητος με άνεση κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση των Ακριτών με το ευρύ 7-2.

 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία.
Στο 8ο λεπτό μετά από κακό σουτ του Εμμανουήλ η μπάρα πήρε ύψος και φάλτσα, όμως ο αρχηγός του Ατρόμητου, Ηλίας Αργυρόπουλος, κατάφερε και κρέμασε τον τερματοφύλακα των Ακριτών και άνοιξε το σκορ.
 Στο 12ο λεπτό ο Μητσόπουλος πήρε την μπάλα μπροστά του και με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία έγραψε το 2-0.
Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα επίθεση και με κοντινό πλασέ μείωσαν, ωστόσο στο 21ο λεπτό ο Μητσόπουλος διπλασίασε τα τέρματά του και έκανε το 3-1. Στο 29ο λεπτό μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σίσκου, ο τερματοφύλακας είχε λάθος συνεννόηση με τον αμυντικό του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 4-1.
το 36ο λεπτό ο Μητσόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σίσκου έκανε το χατ τρικ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, όμως, ο Αργυρόπουλος στο 62′ έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έγινε το 6-1.
Στο 69′ οι Ακρίτες με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βγήκαν σε θέση βολής και ο ποδοσφαιριστής τους δεν αστόχησε κάνοντας το 6-2. Τα γκολ όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο Μουρούζης με κοντινό σουτ στο 76′ έκανε το 7-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Επόμενος αγώνας για τον Ατρόμητο, μέσα στον Περδίκκα με την ομώνυμη ομάδα την Κυριακή 2/2 στις 15:00

Ατρόμητος (Μαργιορίδης): Μήτκας, Εμμανουήλ, Καραβίτης (55′ Κασαράκης), Χαριτωνίδης, Ραμπίδης, Παναγιώτου (55′ Φυραρίδης), Μπαμπαλίκης (55′ Τσερπές), Μητσόπουλος (55′ Στράτης), Μουρούζης, Σίσκος, Αργυρόπουλος

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης
Βοηθοί: Παπαδόπουλος Θ., Παπαγερίδης


Σχόλια