Έκοψαν την πίτα τους οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης | φωτο - βίντεο


Την Τετάρτη το απόγευμα στο ενωσιακό  γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης  πραγματοποιήθηκε η κοπή της  βασιλόπιτας  των  Μικτών  Ομάδων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ12 και Κ14.
   


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Νίκος Σάββας και τα μέλη  του διοικητικού συμβουλίου  κ. Γιώργος Πανυτσίδης, ο κ Πέτρος Κυρζόπουλος, ο κ. Δημήτρης Φραντζόπουλος, ο κ. Τάσος Χατζηπαυλίδης   το προπονητικό τιμ  κ. Γιώργος Καραγκιολίδης, κ Πάρης Μιχαηλίδης κ Τάσος Αναστασιάδης και οι μικροί αθλητές των δύο ομάδων.

Οι υπεύθυνοι των εγκαταστάσεων κ. Στέλιος Μούσιος και η γυναίκα του Βίκυ  φρόντισαν να είναι όλα στην εντέλεια!!!

Ο πρόεδρος Νίκος Σάββας έκοψε  αρχικά την Βασιλόπιτα της Κ12. Τυχερός ήταν ο Πετακάκης  Νικόλαος από τον Ηρακλή Δρεπάνου.
Στη συνέχεια ο κ. Σάββας έκοψε και την τούρτα της Κ14 .Εκεί τυχερός φάνηκε ο Τιμωνίδης Παναγιώτης του Μακεδονικού Φούφα.

Ο πρόεδρος κ. Νίκος Σάββας αφού  συνεχάρη  εκ μέρους του  Δ.Σ. τους  δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές τους πρόσφερε και από ένα αναμνηστικό δωράκι.

Στη συνέχεια ευχήθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ υγεία  καλή πρόοδο  και πολλές  επιτυχίες στο μέλλον.




































Σχόλια