Η απάντηση της διοίκησης του Μακεδονικού Κοζάνης στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης του Α.Σ “Αλιάκμων Αιανής”

Ο Μακεδονικός Κοζάνης έχει ως αρχή του, να μην εκθέτει τους ποδοσφαιριστές του στον κίνδυνο να υποστούν τις συνέπειες ψευδών καταγγελιών, στις οποίες οι διοικούντες θέλουν διακαώς να προβούν, προκειμένου να υποδείξουν άλλον υπεύθυνο και αποσείσουν τις ευθύνες τους για την κάθε ήττα, αλλά δεν έχουν το θράσος οι ίδιοι να ψεύδονται τόσο ξεδιάντροπα, παρά μόνο φορτώνουν αυτό το βάρος γενικά στους ποδοσφαιριστές, χωρίς ονοματεπώνυμα και υπογραφές.

Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Στα καφενεία γίνεται ο σχολιασμός, που φαίνεται ότι δεν τον αντέχετε, αφού καλλιεργήσατε πολλές ελπίδες ανόδου στους οπαδούς της Αιανής και η διάψευσή τους, σας αναγκάζει να επιδιώξετε τον καταλογισμό ευθυνών για το αποτέλεσμα στον Άξιο Προπονητή μας, Δημήτρη Καραθανάση, ο οποίος παρεμπιπτόντως βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους για πάνω από 40 χρόνια και όχι 30, όπως ανιστόρητα αναφέρει η κατάπτυστη ανακοίνωσή σας.

Αναφορικά, με τις περιεχόμενες στην "ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών" φράσεις που καταλογίζονται στον Κύριο Καραθανάση ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΡΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΤΟΥΣ, συνιστούν όλες προσβολής της Τιμής και της Αξιοπρέπειας του Προπονητή μας και σας καλούμε άμεσα να προβείτε σε Διάψευσή τους, τόσο κατά περιεχόμενο, όσο και ως προς τους συντάκτες, Ζητώντας ταυτόχρονα Συγνώμη από τον Κύριο Δημήτρη Καραθανάση, η οποία θα έχει Αξία μέχρι τις 23:59' της 20ης Ιανουαρίου 2020.
Τέλος, ευχόμαστε στον Α.Σ. ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ Καλή Πορεία και προσωπικά στον ποδοσφαιριστή του Βασίλη Βάσσο, Ταχεία Ανάρρωση και Επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
Η διοικηση του Μακεδονικου Κοζάνης

Σχόλια