Χρόνια Πολλά Σάκη Γκαραβέλη !



Ο καλός τερματοφύλακας είναι η βάση μιας μεγάλης ομάδας. Όλες οι ομάδες ξεκινούν από έναν τερματοφύλακα που θα αποτελεί εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ, έναν γκολκίπερ που θα εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του.
Έναν παίκτη που θα αποτελεί όχι απλά το νούμερο 1 κάτω από τα γκολπόστ, αλλά την αρχή για μια δυνατή ενδεκάδα. Ένας τέτοιος λοιπόν τερματοφύλακας είναι και ο συντοπίτης μας Θανάσης Γκαραβέλης. 
Από  Ιούνιο του 2019  είναι ο φύλακας Άγγελος της εστίας της ΠΑΕ Βόλου βασικός και αναντικατάστατος!   


Με αφορμή τη μέρα της ονομαστικής γιορτής του,  θέλουμε η συντακτική ομάδα του Ματιές στα σπορ αλλά και πιστεύω πολύς φίλαθλος κόσμος της πόλης μας,διότι ο Σάκης εκτός από καλός τερματοφύλακας είναι και αγαπητό παιδί,  να του ευχηθούμε να είναι υγιής πρώτα απ’ όλα και να  έχει πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς!


Να θυμηθούμε….
Ο Σάκης Γκαραβέλης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης και το 2010, αν και δοκιμάστηκε από τον Πανιώνιο, αποφάσισε να πάρει μεταγραφή στην Κοζάνη όπου εκεί την ποδοσφαιρική χρονιά 2012- 2013  συνέδεσε το όνομα του με την απίστευτη επίδοση και το παγκόσμιο ρεκόρ ανέπαφης εστίας.


Το 2013 πήγε στην Ξάνθη. Εκεί έμεινε για έξι χρόνια, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Πανθρακικό και Παναιγιάλειο.


Τη σεζόν που τελείωσε δεν αγωνίστηκε σε κάποιο ματς, ενώ εκείνη της 2017-2018 φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Θράκης μια φορά στο πρωτάθλημα και δύο σε κύπελλο.

επιμέλεια: Vicky Gewrgiou

Σχόλια