FAIRPLAY "O Νεραϊδοακρίδος" Εκδόσεις Μένανδρος

Οι εκδόσεις ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ παρουσιάζουν ένα παραμύθι διαφορετικό από όλα τα άλλα, με τίτλο 'FAIRYPLAY ο Νεραϊδοακρίδος.



'Ένα βιβλίο κατά της αθλητικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού και υπέρ του "ευ αγωνίζεσθαι", το οποίο εμπνεύστηκαν , έγραψαν και εικονογράφησαν 18 μαθητές Δημοτικού για όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η έκδοση έχει ήδη τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της UNESCO.

Βασικότερος σκοπός της έκδοσης η οικονομική στήριξη φορέων που έχουν συσταθεί για την προστασία και την στήριξη της ανηλικότητας και συγκεκριμένα των Παιδικών Χωριών SOS και της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών.



Στην επίσημη παρουσίαση που έγινε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 στην κεντρική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου 'Παρνασσός' , παρευρέθησαν φορείς του αθλητικού κόσμου, Ολυμπιονίκες και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. 

Το βιβλίο  προλόγισε η Εισαγγελέας  Αρείου Πάγου κα Ξένη Δημητρίου Βασιλοπούλου.

Η συνολική επιμέλεια της έκδοσης ανήκει στον Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών και τ. Αν. Αθλητικό Εισαγγελέα  κ. Γιάννη Παναγόπουλο και στην Εφέτη , τ. Πρόεδρο Ε.Δ.Ε  κα Μαργαρίτα Στενιώτη. 

Το βιβλίο είναι ιδανικό για τα τμήματα Ακαδημιών των ομάδων και προτείνεται σε τιμή προσφοράς για μαζικές παραγγελίες άνω των 20 τεμαχίων, από 9.80 ευρώ (λιανική τιμή πώλησης) στα 7,00 ευρώ το τεμάχιο.

Αξίζει να επισημανθεί πως τα έσοδα από την πώληση του έργου διατίθενται αποκλειστικά στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ και στην ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.




Με εκτίμηση
'Αννα Μίχα

Τμήμα Πωλήσεων

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ

ΤΗΛ: 210 36 37 762

 6945 174 222



Σχόλια