Β' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Καλαμιάς - Αναγέννηση Εράτυρας 2-0

Η ομάδα της ΑΕ Καλαμιάς ξαναγύρισε στις νίκες μετά από 2 συνεχόμενες ήττες που είχε με τους πρωτοπόρους και μάλιστα με σχετική ευκολία ανεξάρτητα από το τελικό 2-0 .
Η γηπεδούχος ΑΕΚ ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά κι έχοντας μέσα στήν 11αδα της τά 3 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της περιόδου των μεταγραφών, ΠΟΛΥΜΕΡΟ, ΣΑΒΒΟΥΔΗ, ΜΠΕΘΑΝΗ και έχοντας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έναν επιθετικό μονόλογο από το 1ο λεπτό μέχρι το τέλος.

Στο 5 επέλαση του Τσαλίδη σουτ λίγο άουτ.
Στο 20' έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Πολύμερο γίνεται το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 
Στο 25' βγήκε στην πλάτη των αμυντικών ο Τσαλίδης σκοράρει αλλά κακός ο βοηθός το ακυρώνει σαν οφσάιντ. 
Στο 30 προβολή του Τσαλίδη δοκάρι..
Στο β' ημίχρονο ξεκίνησε πάλι δυνατά η ομάδα της Καλαμιάς που σημείωσε στο 55' ένα γκολ βγαλμένο από κουμπιουτεράκι δείγμα Ομαδικότητας και απόλυτου Αιφνιδιασμού χάρη στην εμπειρία του Τσαλίδη που τράβηξε 2 παίκτες επάνω του και με φανταστική πάσα στην πλάτη του έβγαλε τον ΠΟΛΥΜΕΡΟ τετ-α-τετ και με  έναν Κεραυνό έκανε τό 2-0 κάτω από τους πανηγυρισμούς και τα χειροκροτήματα όλων των Φιλάθλων. 

Από εκεί και πέρα χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για να πάρει το σκορ πιο μεγάλες διαστάσεις αφού αστόχησαν από καλές θέσεις για γκολ Σαββούδης, Πολύμερος, Μαρίνο.

 Θα σταθούμε και θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα σε όλη την αμυντική γραμμή της Καλαμιάς Σιμητσή,  Χατζηζήση, Κατίδη, Γιαμουρίδη, Δημουδιά που κράτησε το μηδέν και άψογο κοουτσάρισμα του προπονητή που με τις αλλαγές του έδωσε ώθηση στην ομάδα.

Π.Π.  

Σχόλια