Β' ΕΠΣ Κοζάνης : Ατρόμητος Πτολεμαΐδας - ΑΕ Καλαμιάς 5-1| φωτο

Κάτω από αντίξοες συνθήκες και δυνατό αέρα διεξήχθη ό αγώνας μεταξύ 2 ομάδων ΑΤΡΟΜΉΤΟΥ ΠΤΟΛ/ΔΟΣ και ΑΕ Καλαμιάς.
Σε ολο το 90 λεπτό έγιναν αρκετές φάσεις και σημειώθηκαν 6 τέρματα. Το τελικό σκόρ 5-1 αδικεί την ομάδα της Καλαμιάς .Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα σουτ του Πολύμερου στο 3' λεπτό μόλις λίγο πάνω απο το δοκάρι.
Στο 12' γκολ1-0 από τον Αργυρόπουλο.
Στο 22' κλέψιμο από τον Μπεθάνη σουτ και 1-1.
Στο 28' μεγάλη ευκαιρία για τόν Τσαλίδη μετά από πάσα του Πολύμερου σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή αουτ.Στο ίδιο λεπτό σουτ του Σίσκου άουτ.
Στο 33' λάθος υπόδειξη πέναλτι σε χέρι καθαρά ακούσιο του Χατζηζήση και ο Σίσκος κάνει το 3-1 κάτω από τίς έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο ίδιος παίχτης μέ την βοήθεια του ανέμου βάζει ένα γκόλ απο το κέντρο του γηπέδου 3-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το β ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος με πολλές ευκαιρίες για την Καλαμιά.Στο 52  τετ-α-τετ του Μπεθάνη σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου ριμπάουντ από τόν Σαββούδη σουτ άουτ.55' λεπτό επέλαση Τσαλίδη από αριστερά σκοράρει ο Πολύμερος που έρχεται από πίσω λάθος υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.Στο 57' σουτ του Κατίδη άουτ,στο 58' σουτ του Πολύμερου άουτ,στο 67' σουτ Γιαμούριδη Ιωαν. άουτ. Και όταν δεν μπορείς εσύ να σκοράρεις, ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι θα δεχθείς και στο 77' μετά από λάθος απομάκρυνση του Δημουδιά ή μπάλα στόν Ξανθόπουλο 4-1.Στο 87' σέντρα σουτ του Ρέλκα οριζόντιο δοκάρι. Τό τελικό σκόρ 5-1 θα γίνει μέ ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή από τον Αργυρόπουλο. 



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:(ΜΑΡΙΩΡΙΔΗΣ) ΜΗΤΚΑΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ, ΦΥΡΑΡΙΔΗΣ, ΡΕΛΚΑΣ, ΣΙΣΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΡΟΥΖΗΣ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. 

ΑΕΚ:(ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ)ΣΙΜΙΤΣΗΣ, ΔΗΜΟΥΔΙΑΣ, ΣΑΒΒΟΥΔΗΣ, ΚΑΤΙΔΗΣ, ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡ, ΔΑΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΘΑΝΗΣ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ, ΤΣΑΛΙΔΗΣ, ΣΟΦΟΓΛΟΥ, Χ"ΖΗΣΗΣ.

Π. Π. 

Σχόλια