Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και η κοπή Βασιλόπιτας - Το φλουρί στο Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής | φωτο


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17/02/2020  η  Ετήσια Τακτική Γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ. Κοζάνης με την παρουσία εκπροσώπων από 31 σωματεία – μέλη.



Αφού εκλέχτηκαν  ως γραμματείς για τα πρακτικά ,  η εκπρόσωπος της Ακαδημίας Βοΐου   Αργυρώ Ξανθοπούλου και ο εκπρόσωπος της Προόδου Μεταξά, Κώστας Αναγνώστου, άρχισαν οι εργασίες της Γ.Σ.

Αρχικά το λόγο έλαβε ο  πρόεδρος της Ε.Π.Σ. κ. Νίκος Σάββας και αφού χαιρέτησε τα σωματεία,  ανέφερε  ότι υπήρξε μείωση της χρηματικής επιχορήγησης από την ΕΠΟ 10000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο γραμματέας της Ένωσης κ Σάββας Πεχλιβανίδης  ανέφερε πόσα σωματεία είναι παρόντα.   Μετά τη διαγραφή δύο σωματείων που είναι εδώ και χρόνια ανενεργά του Ηρακλή Ροδίτη   και του Απόλλωνα Βοσκοχωρίου,   ξεκίνησε ο διοικητικός απολογισμός  με ομάδες να καταθέτουν τα προβλήματα κυρίως οικονομικά που βαραίνουν τα σωματεία. 

Αμέσως μετά αφού έγινε ενημέρωση  στα μέλη, για τον   Διοικητικό  απολογισμό από τον κ. Πέτρο Κυρζόπουλο και τον  οικονομικό   απολογισμό  από τον ταμία κ. Γρηγόρη Τζουμερκιώτη, εγκρίθηκαν ομόφωνα και ο διοικητικός αλλά και ο  οικονομικός απολογισμός του 2019 καθώς και ο προϋπολογισμός του 2020.



Μετά το τέλος της Γ.Σ. έγινε η κοπή της βασιλόπιτας την οποία έκοψε ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Σάββας . 


Τυχερό σωματείο Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής   που έτυχε το φλουρί και κέρδισε 3 μπάλες. Επίσης 3 μπάλες κέρδισε και η ΑΕΠ μετά από κλήρωση.





Σχόλια