Χρυσό και στο Διεθνές Πρωτάθλημα G1 της Ιορδανίας για τον αργυρό Παγκόσμιο πρωταθλητή του συλλόγου μας Τεληκωστόγλου Απόστολο

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο αθλητής του συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου συμμετείχε στο διεθνές πρωτάθλημα στο Αμάν της Ιορδανίας ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας Ταεκβοντό της χώρας μας και κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία των - 80 kg. Κέρδισε μάλιστα τον αθλητή της Ολυμπιακής Ομάδας της Ιορδανίας, από τον οποίο τα τελευταία 2 χρόνια ηττηθήκαμε 3 φόρες.

Το σημερινό μετάλλιο έρχεται να προστεθεί στην συλλογή μεταλλίων μαζί με το χρυσό της προηγούμενης Κυριακής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που του έδωσε 20 βαθμούς μιας και ήταν διοργάνωση G2 κατηγορίας.

Τον αθλητή μας κατά την διάρκεια των αγώνων καθοδήγησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός προπονητής κύριος Ζηνέλης Θοδωρής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι Προπονητές μας συγχαίρουν τον Αποστόλη για την διάκριση του καθώς και τους άλλους τρείς αθλητές της Προολυμπιακης ομάδας της χώρας μας οι οποίοι κατέκτησαν αλλά 3 μετάλλια 2 χρυσά και ένα αργυρό καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την στήριξη του προγράμματος προετοιμασίας της ομάδας . Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ζηνέλη Θεόδωρο για την καθοδήγηση του πρωταθλητή μας καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων !!!










Σχόλια