Τίμησε τον Αργυρό Παγκόσμιο πρωταθλητή στο Ολυμπιακό άθλημα του Tae Kwon Do Απόστολο Τεληκωστόγλου και τον προπονητή του κ. Αλμασίδη Χρήστο το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης | φωτο

Ύστερα  από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Κοζάνης,    ο Δήμος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας  σήμερα το απόγευμα   (Τετάρτη 24/2)  στο Κοβεντάρειο  βράβευσε  δύο  ανθρώπους της Μακεδονικής δύναμης.
Τον Αργυρό  Παγκόσμιο πρωταθλητή  για το 2019  στο Ολυμπιακό άθλημα του Tae Kwon Do Απόστολο Τεληκωστόγλου και τον προπονητή του  κ.  Αλμασίδη Χρήστο, έχοντας μάλιστα  τhν μία  από τις δύο  μεγαλύτερες  διακρίσεις, όλων των Ολυμπιακών αθλημάτων  της χώρας  για το έτος  που διανύσαμε (2019) και την μεγαλύτερη σε παγκόσμιο επίπεδο  ανδρών στην  ιστορία του αγωνίσματος της Ελλάδας.

Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για  όλη την Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης, διότι είναι μια αναγνώριση στο πρόσωπο πολλών ανθρώπων που συνέβαλαν στην μεγάλη  αυτή επιτυχία (τις οικογένειες τους, τον Σύλλόγο τους, την  Ομοσπονδία, τους ομοσπονδιακούς προπονητές, την Ένωση Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος), καθώς και για την πόλη μας. 




























Σχόλια