Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Βέρμιο Καρυοχωρίου - ΦΣ Κοζάνη 0-6


Εύκολα πέρασε η Κοζάνη από την ουραγό ομάδα του Βέρμιου Καρυοχωρίου με το ευρύ 0-6 αν και τα πέντε από τα έξι τέρματα των ερυθρόλευκων σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Χωρίς να πιεστεί σχεδόν καθόλου η Κοζάνη συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στον δεύτερο γύρο κι έκανε το 8 στα 8 στο 2020, παραμένοντας 6 βαθμούς μπροστά από τον μοναδικό διώκτη της Μακεδονικό Κοζάνης που θα αντιμετωπίσει σε δύο αγωνιστικές.
Ντεμπούτο με την ομάδα της Κοζάνης έκανε ο τερματοφύλακας Χάρης Καρακασίδης, που μεταγράφηκε από τον Μακεδονικό Φούφα τον περασμένο Γενάρη.

Την πρώτη του φετινή εμφάνιση έκανε ο Γιάννης Τζουβάρας που είχε φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα της Κοζάνης την τελευταία αγωνιστική της σαιζόν 2006-07 στην Δ’ Εθνική (20-5-2007, Κοζάνη – Εθνικός Κλειδιού 4-1) και επανήλθε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Το παιχνίδι στο γήπεδο Καρυοχωρίου που έγινε στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς οι γηπεδούχοι άντεξαν μόνο για ένα ημίχρονο (0-1) ενώ στο δεύτερο «παρέδωσαν τα όπλα» και δέχτηκαν άλλα πέντε γκολ.
Το σκορ του πρώτου μέρους δημιουργήθηκε στο 13’ μετά από σέντρα του Αθανασιάδη από δεξιά και κεφαλιά του Ντίμη Μανακίτσα στην γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο της.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46’) έγινε το 0-2 μετά από σέντρα του Αθανασιάδη, κεφαλιά του Καλαϊτζόπουλου και αυτογκόλ του Χρήστου Χαραλαμπίδη στην προσπάθεια του να αποκρούσει.

Στο 48’ ατομική ενέργεια του Εράλντι Σέχι και σουτ στο «Γ» για το 0-3.
Στο 56’ ένα-δύο Τραπεζανλίδη-Δούμα, σουτ του Δούμα απέκρουσε ο Τσιτλαχίδης και στην επαναφορά ο Σάκης Τσικόπουλος έκανε το 0-4.
Στο 65’ ωραίος συνδυασμός Δούμα-Αθανασιάδη-Μανακίτσα, πλασέ του Μανακίτσα μέσα από την περιοχή για το 0-5.

Στο 86’ δυνατό σουτ του Μανακίτσα στο οριζόντιο δοκάρι. «μακρινό ριμπάουντ» του Βασίλη Χατζηνίκου έξω από την περιοχή, δυνατό ευθύβολο σουτ για το τελικό 0-6.
Επόμενος αντίπαλος για την Κοζάνη ο ΠΑΟΚ Κοίλων στο ΔΑΚ Κοζάνης το ερχόμενο Σάββατο 14-3-2020, ενώ το μεθεπόμενο Σάββατο 21-3-2020 θα γίνει το τοπικό ντέρμπυ Μακεδονικός-Κοζάνη που μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή.

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Καραγιαννάκης): Τσιτλαχίδης, Μούκας, Α. Ιωσηφίδης (63’ Αργυριάδης), Χρ. Χαραλαμπίδης, Τσεμπερλίδης, Τσάκος, Ανδρ. Χαραλαμπίδης, Τσιντός, Πολιτίδης (55’ Τσενόλλι), Πατουλίδης, Ματσιγγάρης (60’ Αντωνίου).

ΚΟΖΑΝΗ (Κώστας Καπετάνος): Καρακασίδης, Αθανασιάδης, Μωϋσιάδης, Σεκκουλίδης (65’ Τζουβάρας), Καλαϊτζόπουλος, Μανακίτσας, Αθ. Τσικόπουλος (57’ Χατζηνίκου), Μπαλίτσας (60’ Ναθαναηλίδης), Δούμας, Τραπεζανλίδης, Σέχι (65’ Χατζής).

Διαιτητής: Ζούγρας.

Βοηθοί: Μ. Παπαδόπουλος, Αρσενίδου.



Σχόλια