Επιτραπέζια αντισφαίριση: Τριταθλήτρια Ελλάδας η Χρυσή Φωτιάδου


 Μεγάλη διάκριση για την ίδια, για τη Φλώρινα και για όλη την οικογένεια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Δυτικής Μακεδονίας, πέτυχε η 16χρονη Χρυσή Φωτιάδου. Το κορίτσι με το φωτεινό χαμόγελο και τη διάχυτη ευγένεια, κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών αποκλείοντας έμπειρες αθλήτριες με μεγάλες διακρίσεις στο άθλημα.




Η τελική φάση πραγματοποιήθηκε στα Χανιά το τριήμερο 29 Φεβρουαρίου και 1-2 Μαρτίου. Για να φτάσει τόσο ψηλά και σε τόσο μικρή ηλικία η Χρυσή έκανε πολλές θυσίες, στηρίχτηκε από την οικογένειά της και πιστοποίησε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σωματείο της, τις ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

 Προηγήθηκαν πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχε. Σημαντική στιγμή γι’ αυτήν ήταν και η κλήση της στην εθνική ομάδα των κορασίδων. 

Εμείς τη συγχαίρουμε θερμά, τη θεωρούμε πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά, κυρίως της περιφέρειάς μας, που ασχολούνται με τον αθλητισμό και της ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο ήθος, να πετυχαίνει νίκες τόσο στον αθλητισμό όσο και στον αγώνα της ζωής.

ΣΕΑ Κοζάνης 

Σχόλια