Πυγμαχία: Συγχαρητήρια στην Ελληνική μας αποστολή!!


Επέστρεψαν χθες Τετάρτη 18/3/2020, οι πρωταθλητές μας, οι οποίοι παρά τις πρωτοφανείς καταστάσεις που βιώνουμε, έδειξαν όχι μόνο το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο,αλλά κυρίως το ψυχικό σθένος και το ήθος που αρμόζει στους πρωταθλητές.

Θετικότατος ο απολογισμός της μέχρι τώρα συμμετοχής μας στο προ-Ολυμπιακό Τουρνουά του Λονδίνου.
Νίκη για τους Πίτα Νικολέτα, Τσανικίδη Αλέξανδρο και Πεφάνη Διονύσιο με μεγάλες προσδοκίες για την συνέχεια!!

Αναμονή για τους αγώνες του Βαγγέλη Νανιτζανιάν και της Κυριακής Ασλανίδη, καθώς η διακοπή του Τουρνουά, αναβάλλει τις αναμετρήσεις τους και μεταθέτει στο άμεσο μέλλον τις δυνατότητες πρόκρισης.

Πρόωρος τελικός  (ατυχής κλήρωση) και ήττα απο την Βουλγάρα Krasteva Stoyka Z.  για την Κουτσογεωργοπούλου Κατερίνα, η οποία απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο καλή πυγμάχος είναι και τις πολλές ελπίδες μας για την επόμενη αναμέτρηση της.

Αμφιλεγόμενος ο αγώνας και η ήττα από την Πολωνέζα Cruk Sandra της Φωτεινής Πλέα,  η οποία εμφανίστηκε με άριστη επίδοση από τον πρώτο γύρο και έχουμε πολλά ερωτηματικά για το πρώτο μέτρημά της και την τελική έκβαση.

Πολλά υποσχόμενη και η επίδοση του αθλητή μας Λαγκαζασβίλι Αλεξέι, ο οποίος έδειξε το μαχητικό του πνεύμα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι στον αντίπαλό του, Skurdelis Edgaras, απο τον οποίο ηττήθηκε.

Τέλος, ισόπαλος έληξε ο αγώνας του Πολυνείκη Καλαμάρα με τον Smajli Uke, και η νίκη δόθηκε στον αντίπαλό του με υπόδειξη των κριτών, αφήνοντάς μας επίσης πολλά ερωτηματικά για τα οκτώ ράμματα στο πρόσωπο του πρωταθλητή μας απο τις «κεφαλιές» (για τις οποίες ο αντίπαλος έλαβε μόνο μία επίσημη παρατήρηση) και όχι βέβαια για την επίδοση του Πολυνείκη, ο οποίος απέδειξε και πάλι την αξία του, αφήνοντας πίσω οριστικά και τον πρόσφατο βαρύ τραυματισμό του.
Έπεται ελπιδοφόρα συνέχεια για όλους!!

Συγχαρητήρια και σε όλους τους προπονητές μας, Καλαμάρα Σταύρο, Πλέα Νίκο, Λειβάδη Λευτέρη,Τσανικίδη Αλέξιο, Ελευθεριάδη Γιώργο, Παπουτσάκη Βαγγέλη, Δροσόπουλο Νίκο και Γιδάκο Νίκο, οι οποίοι είχαν προετοιμάσει επάξια τους πυγμάχους μας.

«Οι πυγμάχοι και οι προπονητές μας είναι αξιέπαινοι και αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας. Αγωνίστηκαν με αξιώσεις, προβάλλουν διεθνώς το υψηλό επίπεδο της Ελληνικής Πυγμαχίας και παράλληλα είχαν την δύναμη να αντιμετωπίσουν ψυχολογικά τις αρνητικές επιπτώσεις της παγκόσμιας πανδημίας, να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και να γυρίσουν με εξαιρετικά αποτελέσματα.», δήλωσαν από κοινού  η Πρόεδρος της Ε.Ο.Π., κα Νικολάου και ο Γεν. Γραμματεάς κ. Καμπέρος Σωτήρης.


Σχόλια