ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ !!! και θυμόμαστε τι δήλωνε στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής χρονιάς (2019-2020) .... ο Κώστας Σιδηρόπουλος προπονητής της Αστραπής Κλείτου| βίντεο

Κώστας Σιδηρόπουλος – προπονητής Αστραπή Κλείτου: Το θεωρώ τιμή για μένα, υποχρέωση και καθήκον μου να βοηθήσω τον σύλλογο

Ερ. Κώστα είσαι γέννημα θρέμμα αυτής της ομάδας, αφού την βοήθησες ως ποδοσφαιριστής αρκετά χρόνια.
Με την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης αναλαμβάνεις το πόστο του προπονητή για την νέα χρονιά.
Είσαι έτοιμος για αυτή την νέα πρόκληση και πες μας  πώς επήλθε ο "γάμος".

Απαντ. Ήμουν, είμαι, και θα είμαι πάντα έτοιμος όταν η ομάδα μου με χρειαστεί. Δεν χρειάστηκε ούτε καν 5 λεπτά για να συμφωνήσουμε σε όλα με την διοίκηση όταν μου έγινε η πρόταση να αναλάβω τα ηνία της ομάδας ως προπονητής.
Το θεωρώ τιμή για μένα, υποχρέωση και καθήκον μου να βοηθήσω τον σύλλογο.

Ερ. Η ομάδα ενισχύθηκε,  θα ενισχυθεί ;
Απαντ.Η ομάδα ενισχύθηκε έκανε κάποιες μεταγραφές, μέχρι να  ξεκινήσει η προετοιμασία θα γίνουν και άλλες προσθήκες.

Ερ. Η προετοιμασία πότε αρχίζει ..φιλικά προετοιμασίας;
Απαντ. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά 19 Αυγούστου, έχουμε κλείσει 4 φιλικά προετοιμασίας με ομάδες τις κατηγορίας μας.

Ερ. Τι θα προσπαθήσεις να κρατήσεις και τι άλλαξες στην ομάδα;
Απαντ.Το πρώτο που θα προσπαθήσω να κάνω είναι να διατηρήσω το οικογενειακό κλίμα τόσο στην ομάδα όσο και στα αποδυτήρια.
Θέλω να συνεχίσω την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο προηγούμενος προπονητής. Να χτίσουμε μια ομάδα βήμα-βημα, φυσικά με την στήριξη των φίλων και φιλάθλων της ομάδας μας που πάντα είναι δίπλα μας και μας ενισχύουν με το παραπάνω.

Ερ. Εσύ πώς βλέπεις το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας;
Απαντ. Το πρωτάθλημα της Β’  Κατηγορίας είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας. Δεν υπάρχουν παιδιά που να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και επακόλουθο είναι να μην υπάρχει έμψυχο δυναμικό από παίκτες να στελεχώνουν τις ομάδες.
Οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας είναι έτοιμες να σβήσουν. Αυτο θα γίνει πιο έντονο τα επόμενα χρόνια και είναι λυπηρό!!!!!
Εμείς πάντα θα ψάχνουμε τον τρόπο η Αστραπή να δίνει το παρών και σ αυτό συμβάλλουν τόσο η διοίκηση που τρέχει καθημερινά για την ομάδα όσο και φίλοι - φίλαθλοι μας που είναι πάντα κοντά μας.

Ερ. Και μια ευχή
Απαντ. Εύχομαι πρώτα απ' όλα υγεία σε όλους, ποδοσφαιριστές,
προπονητές, παράγοντες των ομάδων και σε όλους  τους υγιείς ποδοσφαιρόφιλους.
Εύχομαι οι στόχοι που έχουν θέσει οι ομάδες να εκπληρωθούν.

Σχόλια