ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ !!! και θυμόμαστε τι δήλωνε στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής χρονιάς (2019-2020) .... ο Χάρης Σαμαράς προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Χαραυγής | φωτο


Χάρης Σαμαράς: Στόχος μας η Χαραυγή να παρουσιάσει ένα υγιές-ανταγωνιστικά σύνολο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο!

Το maties sta sport φιλοξενεί σήμερα τον νέο προπονητή της ομάδας της Χαραυγής Χάρη Σαμαρά.




Ερ. Χάρη είσαι ο νέος προπονητής της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Χαραυγής εδώ και κάποιες μέρες αφού ήρθες σε συμφωνία με την διοίκηση να αναλάβεις την ομάδα.
Είσαι νέος , φιλόδοξος προπονητής, έχεις δουλέψει και σε άλλες ομάδες. Μπορείς να μας πεις ποιες ήταν αυτές και πως προέκυψε το φλερτ με την Χαραυγή;
Απαντ. Στην Ακαδημία Θύελλας Φιλώτα, Γυμναστής Θύελλας Φιλώτα  στην
Γ’  Εθνική και 6 μήνες πρώτος προπονητής.
Στο Βυζαντινό Αετό 2 μήνες στην Ακαδημία και μετά στον Εορδαϊκό σαν γυμναστής και πρώτος προπονητής για 6 μήνες.
Στην Κοζάνη σαν γυμναστής μια σεζόν..στον Ερμή Αμυνταίου σαν γυμναστής την περσινή σεζόν.
Η επικοινωνία με την Χαραυγή έγινε μέσω γνωστού από την διοίκηση,  του κυρίου Σταυρόπουλου τον οποίο και ευχαριστώ πολύ, ο οποίος μου ανέλυσε το πλάνο της νέας σεζόν και υπήρξε ταύτιση απόψεων για τους στόχους της ομάδας.

Ερ. Η ομάδα ενισχύθηκε με έμψυχο δυναμικό, ή θα ενισχυθεί περαιτέρω;
Απαντ. Η ομάδα βρίσκεται σε επικοινωνία με όλους τους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης χρονιάς αλλά και  νέους  για την ολοκλήρωση του ρόστερ, και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο για τις μεταγραφές όσο και για τις αποδεσμεύσεις αν υπάρχουν.


Ερ. Πότε ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας και αν έχετε κλείσει κάποια φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας;
Απαντ. Η προετοιμασία ξεκινάει στις 5 Αυγούστου και έχουμε κλείσει φιλικά προετοιμασίας με ομάδες της περιοχής όπως Ηρακλής Πτολεμαΐδας, Αιανή, Π.Α.Ο. Κοίλων, Εορδαϊκός, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας.

Ερ. Τι θα προσπαθήσεις να κρατήσεις και τι να αλλάξεις στην ομάδα της Χαραυγής;
Απαντ. Από τους παλιούς παίκτες θα ήθελα να κρατήσω την εμπειρία, την καλή αναμεταξύ τους σχέση και την αγάπη τους για την ομάδα, με την ελπίδα ότι στο μέλλον και τα νέα παιδιά που θα προστεθούν στο ρόστερ να δεθούν μαζί τους κι όλοι να προσπαθήσουμε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ερ. Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα της  Α’  Κατηγορίας;
Απαντ. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, με τον πρωταθλητή και τις θέσεις παραμονής να κρίνονται στο τέλος.
Η συνύπαρξη Εορδαϊκού και Κοζάνης θα ανεβάσει την ποιότητα  του ποδοσφαίρου στην κατηγορία.

Ερ. Οι ομάδες ενισχύονται με παίκτες , προπονητές. Πιστεύεις με την εικόνα που έχεις σχηματίσει για αυτές ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί;
Απαντ. Είναι αρκετά νωρίς για προβλέψεις γιατί τα ρόστερ δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως, αλλά πιστεύω πως Εορδαϊκός και Κοζάνη θα είναι οι πιο ισχυρές ομάδες της Α’  Κατηγορίας.

Ερ Μια ευχή σου
Απαντ. Η ευχή μου είναι να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς, χωρίς έκτροπα εκτός αγωνιστικού χώρου και ο κόσμος να γεμίσει τα γήπεδα γιατί τον θέλουμε δίπλα μας όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο.
Για την ομάδα μου μαζί με τη νέα διοίκηση να πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από το να παρουσιάσουμε ένα υγιές-ανταγωνιστικά σύνολο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο..

Ευχαριστώ το maties sta sport για την συνέντευξη!!!!



Σχόλια