Κυβερνητική η απόφαση για σέντρα


Πλάνα και προθέσεις μπορούν να υπάρχουν, τελικές αποφάσεις όμως δε θα παρθούν από το ίδιο το ποδόσφαιρο.


Πλάνα και προθέσεις μπορούν να υπάρχουν, τελικές αποφάσεις όμως δε θα παρθούν από το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το που κινούμαστε σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο. Η επιστροφή στην κανονικότητα και το ζητούμενο της επανεκκίνησης δεν είναι καν στα χέρια της UEFA ή των λιγκών. Πόσο μάλλον των ομάδων.

Ο ισχυρός άνδρας της υπεροσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα έως τις 3 Αυγούστου. Πρόθεση και στόχος -έστω και θεωρητικά- για επιστροφή στη δράση που όλοι όσοι ασχολούμαστε με το σπορ ασφαλώς και επιθυμούμε.

Μόνο που επίσημα πια η UEFA μας είπε πως δε θα αποφασίζει αυτή. Η επανέναρξη ή όχι θα είναι κυβερνητική απόφαση. Κάθε κράτος/χώρα θα κληθεί ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν λόγω κορονοϊού να σφυρίξει σέντρα ή λήξη.

Αναμονή λοιπόν γιατί δεν αποκλείεται να βρεθούμε στο παγκόσμιο φαινόμενο να υπάρξουν πρωταθλήματα που θα μπορούν να ολοκληρωθούν και κάποια άλλα τελειώνουν πρόωρα.

Στα δικά μας τα χωράφια, κάθε πιθανή εξέλιξη θα τρέξει τον Μάιο. Εκεί θα έχουμε εικόνα τουλάχιστον για το που θα κάτσει η μπίλια. Ας περιμένουμε τον «στρατηγό» Τσιόδρα.

 mikriliga.com 

Σχόλια