Είναι γεγονός!!! Ιστορική η Άνοδος της Δόξας Βερμίου Πύργων στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία


Μετά την λήψη της απόφασης από την ΕΠΣ  Κοζάνης στις 6/5/2020 η Δόξα Βερμίου Πύργων την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 θα αγωνίζεται στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία.
Η ομάδα μας ανεξαρτήτως της διακοπής του πρωταθλήματος τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά ανέβηκε επάξια κατηγορία πέρα από κάθε αμφισβήτηση.

Είναι η δεύτερη φορά που θα βρίσκεται στην Α' Ερασιτεχνική από την ίδρυση της (1982) και η στιγμή είναι ιστορική για όλους!!!



Η Διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να συγχαρεί τον προπονητή της Ευάγγελο Καραγεωργίου τους παίχτες και τον Γεώργιο Καραπαναγιωτίδη (φροντιστή ομάδας-γηπέδου) που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πορεία ανόδου.

Θα προχωρήσει άμεσα σε επαφή με τον προπονητή για την αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού και τον αγωνιστικό προγραμματισμό για την νέα χρόνια.
Σημαντική βαρύτητα θα δοθεί και στο θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων και στις βελτιώσεις που θα κριθούν αναγκαίες.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και των οικονομικών "βαρών"  που θα έχει η νέα κατηγορία θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και θα δρομολογηθεί η κάλυψη των οικονομικών αναγκών που θα προκύψουν.

Στο σημείο αυτό δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς την ψυχολογική και οικονομική βοήθεια των ανεπανάληπτων φιλάθλων μας και των χορηγών μας.

Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 θα είναι μια πρόκληση για την Δόξα Βερμίου Πύργων και θα χρειαστούν αρωγοί της προσπάθειας που θα γίνει για μια αξιοπρεπή πορεία.

Κανείς δεν περισσεύει και όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα θα πρέπει να την στηρίξουν από το δικό του ο καθένας μετερίζι.

Ευχόμαστε Υγείαν και Ευλογίαν.
Καλή δύναμη στους παράγοντες του αθλητισμού.
Φόρτσα Δόξα,η δύναμή σου ο λαός σου!!!

Γραφείο τύπου 
Δόξα Βερμίου Πύργων 


Σχόλια