Αστραπή Κλείτου: Όλα οδηγούν στον αφανισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Νέα δεδομένα για τα ερασιτεχνικά σωματεία ..Αν δε κάνουν τις ενέργειες που ζητάει η Γ.Γ.Α  πρόβλημα με τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα, αλλά και θα βρεθούν οι διοικούντες  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με πρόστιμα και στέρηση της φορολογικής τους ενημερότητας.


Φαίνεται πως όλα αλλάζουν μετά τον «κορονοϊό» και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μιας και αλλάζουν από δω και πέρα τα δεδομένα για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Τα σωματεία όπως και κάθε επιχείρηση (άσχετα αν είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) θα πρέπει πλέον να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη νομιμοποίηση τους.

Εκτός του ότι δε θα μπορέσουν να πάρουν τις ενισχύσεις που θα δώσει το κράτος στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, θα έχουν πρόβλημα με τη ψήφο, τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα, αλλά και θα βρεθούν οι διοικούνται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με πρόστιμα και στέρηση της φορολογικής τους ενημερότητας.

Ο Πρόεδρος της Αστραπής Κλείτου απευθύνει κάλεσμα στους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα για την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 19.00 στο κοινοτικό κατάστημα νέου Κλείτου όπου θα γίνει ανοιχτή γενική συνέλευση  για να παραμείνει ζωντανή  η Αστραπή   .... 

Λευτέρης Φερλαχίδης: Όλα οδηγούν στον αφανισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου
Ολοι στην συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή για να βρεθούν λύσεις
Πιθανή μικρή συμμετοχή ίσως οδηγήσει στην διάλυση της ομάδας

Η ανακοίνωση της ομάδας 
Την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 19.00 στο κοινοτικό κατάστημα νέου Κλείτου θα γίνει ανοιχτή γενική συνέλευση για θέματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας.

Καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα να παρευρεθούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Το Δ.Σ της Αστραπής Κλείτου

Σχόλια