Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης: Ανοιχτή επιστολή προς τους γονείς και τους αθλητές - τριες μας


Ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης, από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα με τον λεγόμενο κορονοϊό, επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις, αφού το Δ.Σ. συνεδρίασε άμεσα εξ αποστάσεως. 


Αρκετές μέρες πριν την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων εφοδιάστηκε με σαπούνι και χειροπετσέτες ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να τηρούν μέτρα υγιεινής πριν και μετά τις προπονήσεις. 

Με την ανακοίνωση των μέτρων ανέστειλε όλες τις προπονήσεις, ενημέρωσε τους αθλητές-τριές του για την αναβολή των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι γι’ αυτό το διάστημα σε συνεννόηση με την Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. και ανέβαλε τη διεξαγωγή του 17ου Τουρνουά του Δήμου Κοζάνης σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του Ο.Α.Π.Ν. του Δήμου Κοζάνης. 

Βεβαίως ο σύλλογός μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το σύλλογο αιμοδοτών «Γέφυρα Ζωής», πράγμα που επαινέθηκε από την ομοσπονδία η οποία εξέδωσε δελτίο τύπου που απεστάλη δε πολλά Μ.Μ.Ε.. 

Όλο το διάστημα του κατ’ οίκον περιορισμού, ο σύλλογός μας, προέβη σε μια σειρά ενεργειών – ενημερώσεων, ώστε οι αθλητές-τριές μας να διατηρήσουν την επαφή με το αγαπημένο μας άθλημά και να κρατήσουν όσο μπορούν τη φυσική τους κατάσταση. 

Σημαντική ήταν και η κίνησή μας να διανείμουμε αθλητικό υλικό στο σπίτι για όσα παιδιά δεν είχαν. Η ανταπόκριση τόσο των παιδιών όσο και των γονέων τους ήταν μεγάλη.

Με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων αναμένουμε όλοι τις αποφάσεις εκείνες που, τηρώντας βεβαίως αυστηρά τα μέτρα προστασίας του υπέρτατου αγαθού της υγείας, θα μας επιτρέψουν να βρούμε σταδιακά τους ρυθμούς μας προπονητικά και αγωνιστικά.

Προτρέπουμε λοιπόν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας να εντείνουν την προετοιμασία τους (περπάτημα, τρέξιμο, ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής) ώστε να είμαστε έτοιμοι-ες.

Ο αθλητισμός και μάλιστα ο οργανωμένος ερασιτεχνικός αθλητισμός, που υπηρετείται άοκνα από τους εθελοντές παράγοντες όλων των αθλητικών σωματείων, είναι ό, τι καλύτερο έχουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, όπου οι συνήθειες, οι στόχοι και εν γένει ο τρόπος ζωής μας επανακαθορίζονται σε μεγάλο βαθμό. 

Η ενεργή συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες έπαιζαν και θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη σωματική και πνευματική τους υγεία καθώς και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.


 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχόλια