Ηχητικό | Κώστας Κωνσταντινίδης Οικονομολόγος - Λογιστής - Σύμβουλος αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων: Υπάρχουν αρκετές ασάφειες στον όγκο χαρτιών που ζητάει η Γ.Γ.Α - Ποιες είναι αυτές;

Σε σύγχυση βρίσκονται οι παράγοντες των ερασιτεχνικών αθλητικών  σωματείων όσον αφορά τα δικαιολογητικά που ζητάει η ΓΓΑ για την αναγνώριση σωματείων και την επιδότηση προς αυτά.


Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε με τον κ. Κωνσταντινίδη Κώστα οικονομολόγο λογιστή και σύμβουλο  αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στις ασάφειες που υπάρχουν στον όγκο των δικαιολογητικών που ζητάει από τα ερασιτεχνικά σωματεία η Γ.Γ.Α Πολλά από τα δικαιολογητικά δεν χρειάζεται να κατατεθούν και δεν  είναι εκ των πραγμάτων και παλαιότερων αποφάσεων  υλοποιήσιμα από τα σωματεία   όπως η θεώρηση βιβλίων, η δήλωση των ενεργών μελών των σωματείων και η κατάθεση του προϋπολογισμού και απολογισμού στην περιφέρεια και εξηγεί τους λόγους .

Επίσης  όπως μας είπε έπρεπε να δοθούν τα 800 ευρώ στήριξης στα σωματεία και ήταν λάθος τελικά που δε δόθηκαν Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο κ. Κώστας Κωνσταντινίδης 



Σχόλια